amning med indadvendte brystvorter – emne oversigt

Indadvendte brystvorter fold indad i stedet for at påpege. Kvinder med indadvendte brystvorter kan have svært ved at komme i gang med amning. Et bryst – fodring baby, låse på lettere til en brystvorte, når det er oprejst.

Under den overkommelige Care Act, vil mange sygesikring planer yde gratis børns forebyggende sundhedsydelser, herunder checkups, vaccinationer og screening tests. Lær mere.

Health Insurance center

Særlige teknikker og brystbeskyttere undertiden anbefales at forberede indadvendte brystvorter til amning. Men hvor godt de fungerer er tvivlsom. Indadvendte brystvorter kan naturligvis blive mere oprejst efter fødslen af ​​dit barn. Din sundhedsprofessionel eller en amning konsulent er som regel i stand til at hjælpe dig og dit barn begynde amning hvis dine brystvorter blive inverteret. I nogle tilfælde, kan han eller hun anbefaler at bruge en suttebrik.

Uanset om du planlægger at amme, ringe til din sundhedsperson, hvis du opdager, at dine brystvorter har ændret sig fra at kigge oprejst til at blive omvendt.