amning, når du har diabetes – emne oversigt

Diabetes Trends

Selvom du har diabetes, kan du få den samme succes med bryst -feeding som enhver anden kvinde. Breast -feeding anbefales af Academy of Pediatrics og andre medicinske specialiserede organisationer, fordi det gavner moderen og barnet. Sørg for diabetesbehandling team og andre medlemmer af sundhedspleje team vide før fødslen, som du planlægger at amme.

Ernæring er en nøgle til en sund, vellykket amning oplevelse. At tage sig af en ny baby kan ændre, hvornår og hvordan du spiser. Så du måske nødt til at teste dit blodsukker oftere og justere dine diabetesmedicin.

Spis en nærende kost og være sikker på at du får tilstrækkelige mængder af calcium og D-vitamin

Bagel med flødeost; Kød sandwich; Tørret frugt og nødder mix; Kiks med ost eller hytteost; Hårdkogte æg og toast; Frugtsalat.

Din krop bruger energi gør modermælk, så du har måske mere sukker lavt blod. Spis en snack før eller under sygepleje eller før lur for at forebygge hypoglykæmi. En registreret diætist kan hjælpe dig med at skræddersy din madplan for at opfylde dine ernæringsmæssige behov, dit mål blodsukker interval, og din vægt mål.

Nogle eksempler på sunde snacks omfatter

Drik masser af vand og andre sukker-fri, noncaffeinated drikkevarer. Hvis du drikker mælk og juice til at opfylde dine væske behov, skal du sørge for at tælle dem i din madplan.

Drik ikke alkohol, mens du ammer, da det kan forstyrre din mælk Lad-down refleks, øge din risiko for lavt blodsukker (hvis du tager insulin), og forhindre dig i at drikke mere nærende drikkevarer. Også, alkohol går fra modermælken i dit barn.

I nogle tilfælde, er amning ikke anbefales, såsom

For mere generel information, amning.

Hvis diabetiske komplikationer hæmme din krops evne til at håndtere de ekstra krav til amning; Hvis du bruger medicin eller stoffer, der ikke er forenelig med amning. Oral diabetesmedicin anbefales ikke til ammende kvinder.