angiotensin II receptor-blokkere (ARB’er)

Angiotensin II receptor-blokkere kombineres med diuretikum

Normalt fordelene ved medicinen er vigtigere end nogen mindre bivirkninger; Bivirkninger kan gå væk efter du tager medicin for et stykke tid; Hvis bivirkninger stadig genere dig, og du spekulerer på, om du skal fortsætte med at tage medicinen, ringe til din læge. Han eller hun kan være i stand til at sænke din dosis eller ændre din medicin. Må ikke pludselig holde op med at tage din medicin, medmindre din læge fortæller dig til.

Angiotensin II receptor-blokkere hæmmer et stof, der får blodkarrene til at indsnævre (snøre). Som et resultat, slappe af og udvide (dilatere) blodkarrene, hvilket gør det lettere for blodet at strømme gennem karrene, hvilket reducerer blodtrykket. Disse lægemidler også øge frigivelsen af ​​vand og salt (natrium) til urinen, hvilket igen sænker blodtrykket samt.

Forebyggelse blodkarrene fra snærende hjælper med at forbedre blodgennemstrømningen, hvilket reducerer backup af blod i hjerte og lunger. Det mindsker også presset, at den venstre ventrikel af hjertet skal pumpe imod.

Angiotensin II-receptorblokkere også virke direkte på de hormoner, der regulerer natrium- og vandbalancen.

Angiotensin II-receptorblokkere kan anvendes til behandling af koronararteriesygdom, hjertesvigt, forhøjet blodtryk, eller nyresygdom.

En angiotensin II-receptorblokker (ARB) kan anvendes i stedet af en angiotensin-konverterende enzym (ACE) -hæmmer, hvis du ikke er i stand til at tolerere visse bivirkninger af en ACE-inhibitor. ACE-hæmmere kan forårsage en irriterende hoste. Denne hoste kan være svært for nogle mennesker at leve med. Så læger kan ordinere en ARB stedet, fordi ARBs er mindre tilbøjelige til at forårsage en hoste.

ARB’er kan nedsætte risikoen for at dø af hjertestop. ARB’er også reducere antallet af mennesker med hjertesvigt, der har behov for at gå ind på hospitalet. ARB’er har vist sig at arbejde såvel som ACE-inhibitorer til hjertesvigt. 1 ARB’er er mindre tilbøjelige til at forårsage hoste, der er forbundet med ACE-hæmmere.

Hvis du tager en ARB fordi du har diabetes og tidlige tegn på nyreproblemer, eller har en nyresygdom, kan disse lægemidler bremse eller forhindre yderligere skade på nyrerne. 2

Alle lægemidler har bivirkninger. Men mange mennesker ikke føler bivirkninger, eller de er i stand til at håndtere dem. Spørg på apoteket om de bivirkninger af hver medicin, du tager. Bivirkninger er også opført i de oplysninger, der kommer med din medicin.

Her er nogle vigtige ting at tænke på

Ringe til din læge eller andre beredskabstjenester det samme, hvis du har

Ring til din læge, hvis du har

Almindelige bivirkninger af denne medicin omfatter

Se Drug Anmodning om en komplet liste over bivirkninger. (Drug reference er ikke tilgængelig i alle systemer.)

Fortæl din læge om alle de andre lægemidler, du tager, herunder receptpligtig og over-the-counter medicin. ARB’er kan interagere med andre lægemidler, såsom NSAID smertestillende (non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler), antacida, kaliumtilskud, visse diuretika og lithium. Hvis du tager et af disse lægemidler, tale med din læge, før du tager en ARB.

Medicin er en af ​​de mange værktøjer din læge har til at behandle et sundhedsmæssigt problem. Tager medicin, som lægen foreslår vil forbedre dit helbred og kan forhindre fremtidige problemer. Hvis du ikke tager din medicin korrekt, kan du lægge dit helbred (og måske dit liv) i fare.

Der er mange grunde til, at folk har problemer med at tage deres medicin. Men i de fleste tilfælde, er der noget du kan gøre. For forslag til, hvordan du kan løse fælles problemer, tager medicin som foreskrevet.

For tips om at tage medicin for hjertesvigt, se

Brug ikke denne medicin, hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid. Hvis du har brug for at bruge denne medicin, så tal med din læge om, hvordan du kan forhindre graviditet.

Du vil sandsynligvis have regelmæssige blodprøver for at overvåge, hvordan medicinen virker på din krop og se, om denne medicin skaber problemer.

Opfølgning pleje er en vigtig del af din behandling og sikkerhed. Vær sikker på at gøre og gå til alle aftaler, og ringe til din læge, hvis du har problemer. Det er også en god ide at vide dine testresultater og føre en liste over de lægemidler, du tager.

Udfyld ny medicin oplysningsskema (PDF) (Hvad er en PDF-dokument?) For at hjælpe dig med at forstå denne medicin.

McKelvie R (2011). Hjertesvigt, søg dato august 2010. BMJ Clinical Evidence. Tilgængelig online: http: //www.clinicalevidence.

Lægemidler mod forhøjet blodtryk (2009). Behandling retningslinjer fra Medical Letter, 7 (77): 1-10.

Rakesh K. Pai, MD, FACC – Cardiology, Electrophysiolog; Margaret Hetherington, PHM BSC – Apotek

August 6, 2014

Trouble vejrtrækning; Hævelse af ansigt, læber, tunge eller hals.

Hives.

Svimmelhed eller uklarhed; Sinus problemer, såsom en stoppet næse eller en løbende næse; Maveproblemer.