antinukleære antistoffer (ANA)

En antinukleære antistof (ANA) test måler mængden og mønster af antistoffer i blodet, der arbejder mod din egen krop (autoimmun reaktion).

En ANA test bruges sammen med dine symptomer, fysisk undersøgelse, og andre tests for at finde en autoimmun sygdom.

En antinukleære antistoffer (ANA) test er gjort for at hjælpe med at identificere problemer med immunsystemet, såsom

Du behøver ikke at gøre noget, før du har denne test.

Tal med din læge om eventuelle problemer, du har med hensyn til behovet for testen, risiciene, hvordan det vil ske, eller hvad resultaterne vil betyde. For at hjælpe dig med at forstå betydningen af ​​denne test, udfylde medicinsk test oplysningsskema (Hvad er en PDF-dokument?).

Den sundhedsperson tegning blod vil

Blodprøven er taget fra en vene i din arm. En elastik er viklet rundt overarmen. Det kan føles stram. Du kan føle noget som helst fra nålen, eller du kan føle en hurtig brod eller knivspids.

Rheumatoid arthritis; Systemisk lupus erythematosus (SLE); polymyositis; Sklerodermi; Sjogrens syndrom.

Wrap en elastik omkring din overarm at stoppe strømmen af ​​blod. Dette gør venerne under båndet større, så det er lettere at sætte en nål i en vene; Rens nålen site med alkohol; Stik nålen ind i venen. Mere end et nålestik kan være nødvendig; Vedhæft en slange til nålen til at fylde det med blod; Fjern band fra din arm når nok blod opsamles; Påfør et stykke gaze eller vat over kanylen websted som nålen fjernes; Påfør tryk til stedet og derefter en forbinding.