artroskopi for temporomandibular lidelser

Oral Health Trends

For artroskopisk kæbe kirurgi, kirurgen indsætter en blyant-tynd, tændte rør (arthroscope) ind i kæben fælles gennem et lille snit i huden. Den arthroscope er forbundet til et lille kamera uden for kroppen, som sender et nærbillede billede af samlingen til en tv-skærm.

Under artroskopisk kirurgi, kan kirurgen

Procedurer er færdig under fuld narkose, og normalt tager 30 minutter eller længere afhængig af type procedure.

Efter operationen, kan du begynde fysioterapi inden for 48 timer for at opretholde bevægelse og forhindre arvæv fra formning. Du kan også bruge en mekanisk anordning, der blidt flytter din kæbe fælles (kontinuerlig passiv bevægelse).

Din kæbe bevægelse kan være begrænset i mindst en måned. Og du kan være nødvendigt at følge en diæt af flydende og bløde fødevarer.

Artroskopi kan også anvendes til at skylle ud leddet (udskylning), eller at injicere en anti-inflammatorisk medicin. Dette kan især være nyttigt at folk, der har TMDS forårsaget af leddegigt.

Artroskopi kan anvendes til behandling TMDS involverer

Denne procedure kan også anvendes til at diagnosticere en TMD (diagnostisk artroskopi).

Artroskopi er ikke gjort, når der er

Artroskopi er en minimalt invasiv kirurgi, der effektivt kan behandle TMDS. En artroskopisk kirurgi effektivt kan behandle en TMD med færre og mindre alvorlige komplikationer sammenlignet med et åbent-joint kirurgi. 1

Komplikationer af artroskopisk temporomandibular kirurgi er ualmindelige, men omfatter

Eventuelle kirurgiske ændringer i knogler og blødt væv er irreversible og kan skabe nye problemer i fælles delikate balance. Arvæv resultater fra kirurgi, der involverer muskler, sener og ledbånd og er egnet til at begrænse kæbe bevægelse i et vist omfang.

Når det er muligt, er en ikke-kirurgisk tilgang foretrækkes frem kirurgi, fordi behandlingen er billigere, sikrere, noninvasive, og indebærer mindre risiko for permanente skader.

Nuværende tendenser praksis er at undgå ændre disk position eller struktur. Efter udskiftning af bremseskive, en negativ reaktion på en kunstig disk er mulig.

Hvis din læge anbefaler kirurgi, eksperter er enige om, at det er bedst at få en second opinion.

Udfyld kirurgi oplysningsskema (PDF) (Hvad er en PDF-dokument?) For at hjælpe dig med at forberede denne operation.

Tucker MR, et al. (2008). Forvaltning af temporomandibular lidelser. I JR Hupp et al., Red., Moderne Kæbekirurgi, 5. udg., Pp. 629-649. St. Louis: Mosby Elsevier.

Fjern arvæv og fortykket brusk; Omforme dele af kæbebenet; Flyt disken; Spænd fælles at begrænse bevægelse; Flush (udskylning) den fælles; Sæt en anti-inflammatorisk medicin.

Fælles sygdom, der forårsager væv og knogle til at nedbryde; Arvæv (sammenvoksninger); Brusk, der er for tyk; Alvorlige disc problemer i det fælles; En kæben fælles, der har løsnet sig over tid eller efter en skade.

Adam Husney, MD – Familie Medicin; Arden Christen, DDS, MSD, MA, FACD – Tandpleje

November 14, 2014

Du \ ‘ll finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

Du er i øjeblikket

Kun 18,5% af mange mennesker i verden tandtråd aldrig. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Floss fjerner fødevarer fanget mellem tænderne og fjerner film af bakterier, der danner der før den vender for at plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Prøv tandtråd bare en tand at komme i gang.

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for 3 dage mere!

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt, men du er godt på vej til at gøre en positiv indvirkning på dine tænder og tandkød. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for alle 7 dage!

Kun 50,5% af mange mennesker i verden floss dagligt, og godt for dig, at du er en af ​​dem! Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Tillykke god mundhygiejne vane!

Du kan finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

KILDER

Dental Association, raske mennesker 2010

Hævelse i kæben, der ikke er diagnosticeret; Infektion (kirurgi kan forårsage infektion at sprede); En tumor nær kæben fælles. En procedure som artroskopi kan forårsage svulsten til at sprede (metastaserer); Afstivning eller fusion af jawbones (knoklet ankylose); En angrebne led ved siden af ​​den eneste øre, som personen kan høre (operation kunne uheld beskadige øret); Fedme, hvilket gør kæben fælles svært tilgængelige under huden og fedt.

Ydre, midten eller indre øre skade Midlertidig eller permanent høretab; Midlertidig nerveskader; Fælles infektion.