Azulfidine oral, rektal

Salicylater kan også anvendes til andre betingelser, som fastsættes af din læge.

Bruger For Azulfidine

Den koffein til stede i nogle af disse produkter kan give yderligere lindring af hovedpine smerter eller hurtigere smertelindring.

Nogle salicylater er kun tilgængelige med din læge læge eller tandlæge recept. Andre er tilgængelige uden recept, men kan din læge eller tandlæge har særlige instruktioner om den korrekte dosis af disse lægemidler til din medicinske tilstand.

Sørg for din sundhedsplejerske ved, hvis du er på en lav-natrium diæt. Regelmæssig brug af store mængder af natriumsalicylat (som for arthritis) kan tilføje en stor mængde natrium til din kost. Natriumsalicylat indeholder 46 mg natrium i hvert 325-mg tablet og 92 mg natrium i hvert 650-mg tablet.

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på lægemidler i denne gruppe eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Giv ikke aspirin eller andre salicylater til et barn eller en teenager med feber eller andre symptomer på en virusinfektion, især influenza eller skoldkopper, uden først at diskutere brugen med dit barns læge. Dette er meget vigtigt, fordi salicylater kan forårsage alvorlig sygdom kaldet Reyes syndrom hos børn og teenagere med feber forårsaget af en virusinfektion, især influenza eller skoldkopper.

Nogle børn kan være nødvendigt at tage aspirin eller anden salicylat regelmæssigt (som for arthritis). Dog kan dit barns læge ønsker at stoppe medicinen i et stykke tid, hvis en feber eller andre symptomer på en virusinfektion forekomme. Diskuter dette med dit barns læge, så du vil vide på forhånd, hvad de skal gøre, hvis dit barn bliver syg.

Børn, der ikke har en virusinfektion kan også være mere følsomme over for virkningerne af salicylater, især hvis de har feber eller har mistet store mængder kropsvæske grund af opkastning, diarré, eller sveden. Dette kan øge risikoen for bivirkninger under behandlingen.

Betydningen af ​​kost

Ældre mennesker er særligt følsomme over for virkningerne af salicylater. Dette kan øge risikoen for bivirkninger under behandlingen.

Salicylater har ikke vist sig at forårsage fosterskader hos mennesker. Undersøgelser af fosterskader hos mennesker er blevet gjort med aspirin, men ikke med andre salicylater. Men salicylater forårsaget fosterskader i dyreforsøg.

Nogle rapporter har antydet, at for meget brug af aspirin sent i graviditeten kan forårsage en nedsættelse af den nyfødte vægt og eventuel død af fosteret eller det nyfødte barn. Imidlertid havde mødrene i disse rapporter taget meget større mængder af aspirin, end der normalt anbefales. Studier af mødre, der tager aspirin i de doser, der normalt anbefales ikke vise disse uønskede effekter. Men der er en chance for, at regelmæssig brug af salicylater sent i graviditeten kan forårsage uønskede virkninger på hjertet eller blodgennemstrømningen i fosteret eller det nyfødte barn.

Anvendelse af salicylater, især aspirin, i de sidste 2 uger af graviditeten kan give blødning problemer i fosteret før eller under fødslen eller i det nyfødte spædbarn. Desuden kan for megen brug af salicylater i løbet af de sidste 3 måneder af graviditeten øge længden af ​​graviditeten, forlænge arbejdskraft, forårsage andre problemer under fødslen, eller forårsage alvorlig blødning i moderen før, under eller efter fødslen. Du må ikke tage aspirin i løbet af de sidste 3 måneder af graviditeten, medmindre det er blevet bestilt af din læge.

Undersøgelser på mennesker har ikke vist, at koffein (til stede i nogle aspirin produkter) forårsager fødselsdefekter. Men undersøgelser i dyr vist, at koffein forårsager fødselsdefekter, når det gives i meget store doser (beløb svarende til de tilstedeværende i 12 til 24 kopper kaffe om dagen).

Salicylater passere ind i modermælken. Selvom salicylater ikke er blevet rapporteret at forårsage problemer i sygepleje babyer, er det muligt at der kan forekomme problemer, hvis der tages store mængder regelmæssigt som for arthritis (gigt).

Koffein passerer ind i modermælken i små mængder.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager et af disse lægemidler, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug medicin i denne klasse med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at behandle dig med en medicin i denne klasse eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Brug af medicin i denne klasse med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​lægemidler i denne klasse. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Dette afsnit indeholder oplysninger om den korrekte brug af en række produkter, der indeholder salicylat. Det kan ikke være specifik for Azulfidine. Læs med omhu.

Tag denne medicin efter måltider eller med mad (bortset fra enterisk coatede kapsler eller tabletter og aspirin stikpiller) for at mindske irritation af maven.

Tag tablet eller kapsel former af denne medicin med et helt glas (8 ounce) vand. Også, ikke ligge ned i ca 15 til 30 minutter efter at sluge medicinen. Dette medvirker til at forhindre irritation, der kan føre til problemer med at synke.

For patienter, der tager aspirin (herunder bufferet aspirin og / eller produkter, der indeholder koffein)

For at bruge aspirin stikpiller

At tage cholin og magnesium salicylater (f.eks Trilisate) oral opløsning

Før ibrugtagning Azulfidine

At tage enterisk overtrukne natriumsalicylat tabletter

Medmindre andet er anvist af din læge eller tandlæge

Når det bruges til gigt (gigt), skal denne medicin tages regelmæssigt som bestilt af din læge, for at det at hjælpe dig. Op til 2 til 3 uger eller længere kan passere, før du føler den fulde virkning af medicinen.

Dosis lægemidler i denne klasse vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af disse lægemidler. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Korrekt brug af salicylat

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Tjek etiketterne på alle nonprescription (over-the-counter [OTC]) og receptpligtig medicin, du nu tage. Hvis nogen indeholder acetylsalicylsyre eller andre salicylater (herunder bismuthsubsalicylat [f.eks Pepto-Bismol] eller enhver shampoo eller hud lægemiddel, der indeholder salicylsyre eller andre salicylat), tjekke med din læge eller sygeplejerske. Tager eller bruger dem sammen med denne medicin kan forårsage en overdosis.

Hvis du vil tage salicylater i længere tid (mere end 5 dage i træk for børn eller 10 dage i træk for voksne) eller i store mængder, skal din læge kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg.

Alvorlige bivirkninger kan forekomme under behandling med denne medicin. Nogle gange alvorlige bivirkninger kan forekomme uden nogen advarsel. Men mulige advarselstegn ofte forekomme, herunder hævelse af ansigt, fingre, fødder og / eller underben, stærke mavesmerter, sort, bie afføring, og / eller opkastning af blod eller materiale, der ligner kaffegrums, usædvanlig vægtøgning og / eller udslæt. Også kunne opstå tegn på alvorlige hjerteproblemer, såsom brystsmerter, trykken i brystet, hurtig eller uregelmæssig hjerterytme, eller usædvanlig skylning eller varme hud. Stop med at tage medicinen og tjekke med din læge, hvis du bemærker nogen af ​​disse advarselstegn.

Spørg din læge eller tandlæge

For patienter, der tager aspirin for at mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde eller andre problemer forårsaget af blodpropper

Tage visse andre lægemidler sammen med en salicylat kan øge risikoen for uønskede virkninger. Risikoen vil afhænge af, hvor meget af hver medicin, du tager hver dag, og på hvor lang tid du tager medicinen sammen. Hvis din læge henviser dig til at tage disse lægemidler sammen på en regelmæssig basis, følge hans eller hendes anvisninger omhyggeligt. Du skal dog ikke tage nogen af ​​følgende lægemidler sammen med et salicylat i mere end et par dage, medmindre din læge har instrueret dig at gøre det, og følger dine fremskridt

Forholdsregler Mens du bruger Azulfidine

Azulfidine Side Effects

For diabetespatienter

Du må ikke tage aspirin i 5 dage før en operation, herunder dental kirurgi, medmindre andet er anvist af din læge eller tandlæge. Tager aspirin løbet af denne tid kan forårsage blødninger problemer.

For patienter, der tager bufret aspirin, cholin og magnesium salicylater (f.eks Trilisate), eller magnesium salicylat (fx Doan s)

Hvis du tager et afføringsmiddel, som indeholder cellulose, tage salicylat mindst 2 timer før eller efter du tager afføringsmiddel. Tager disse lægemidler for tæt på hinanden kan mindske virkningerne af salicylat.

For patienter, der tager denne medicin gennem munden

For patienter, der bruger aspirin suppositorier

Salicylater kan påvirke resultaterne af nogle medicinske tests. Før du har nogen medicinske tests, fortælle lægen i afgift, hvis du har taget nogen af ​​disse lægemidler inden for den sidste uge. Hvis det er muligt, er det bedst at tjekke med lægen først, for at finde ud af, om der kan tages medicinen i løbet af ugen før prøven.

Azulfidine (sulfasalazin)

For patienter, der tager et af de produkter, der indeholder koffein

Hvis du tror, ​​at du eller nogen anden kan have taget en overdosis, få akut hjælp på én gang. Tager en overdosis af disse lægemidler kan medføre bevidstløshed eller død. Tegn på overdosis omfatter kramper (anfald), høretab, forvirring, ringen eller summen for ørerne, alvorlig sløvhed eller træthed, svær spænding eller nervøsitet, og hurtigt eller dyb vejrtrækning.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Få akut hjælp omgående, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Spørg din læge så hurtigt som muligt, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

kun Tilgængelighed Rx Prescription

Graviditet Kategori B Ingen dokumenteret risiko hos mennesker

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på FDA

Leddegigt Humira, Plaquenil, hydroxychloroquin, sulfasalazin, Enbrel, Remicade

Inflammatorisk tarmsygdom prednison, dexamethason, hydrocortison, budesonid, azathioprin, Decadron

Colitis ulcerosa, Aktiv hydrocortison aktuelt, budesonid, sulfasalazin, Lialda, Asacol, mesalamin

Børnegigt prednison, naproxen, aspirin, ibuprofen, meloxicam, Celebrex