Baby omskæring fordele, risici, statistik og mere

Det kan overraske mange forældre, at omskæring af en nyfødt søn er en familie beslutning, ikke en medicinsk én.

Ca. to tredjedele af drenge i USA er omskåret, med det antal varierende inden for visse religiøse og etniske grupper, fra dem, hvor alle drenge er omskåret til andre, hvor det er sjældent gjort. Men for mange, at beslutningen er et personligt valg. Så hvordan kan du vælge?

Der er nogle potentielle medicinske fordele ved omskæring i form af en lidt lavere risiko for urinvejsinfektioner (UVI) i små drenge, visse seksuelt overførte infektioner hos mænd, og penis cancer. Imidlertid er alle disse problemer er ikke almindelige (for eksempel, vil kun omkring 1% af alle drenge have en UTI), så sænke risikoen for en ualmindeligt problem er ikke en enorm fordel.

Derudover en uomskårne penis er nem at passe og holde rene, så bedre hygiejne er ikke en grund til rutinemæssige circumcisions, enten.

Beskyttelse Baby fra Infectio; Baby Vision: Hvad din baby See; Hjælp til Dit barns eksem

Spørg dig selv følgende spørgsmål

Husk, at der er ingen rigtige eller forkerte måde at gå med denne beslutning. Afvej alle de involverede faktorer og tillid til dit hjerte til at træffe den rigtige beslutning. Din lille dreng vil gøre fint begge veje.

sourc; “Omskæring erklæring,” Academy of Pediatrics. Pediatrics 103 (3), marts 1999.

Tidlige tegn på Hearing Los; Beskyt dine børn: Få dit Shot; Bakterier på Daginstitutioner: Spørgsmål til Ask