Baby udviklingsmæssige milepæle: med 15 til 18 måneder

Når dit barn er at gå, vil det ikke vare længe, ​​før hun begynder at løbe. Sørg for at dit værftet er børne-sikret og derefter få klar til action! Spil skjul søge og andre jagter spil for at fremme fysisk aktivitet.

Dit barn pludselig skriger når du tænder for støvsugeren. Hvad så? Det er ikke usædvanligt, at et lille barn til at være bange for hunde, mørke eller høje lyde, selv fra en velkendt objekt. Trøste hende, men lad hende vide, at du ikke er bange. At give hende et stykke legetøj støvsuger kan også lette hendes frygt.

Picking up objekter og se, hvordan de kan kombineres er en favorit tidsfordriv i denne alder. Hvis dit barn kan gøre et tårn med 2 terninger, få ham prøve at lave noget med store byggeklodser i forskellige former.

Dit barn opsuger alt, hvad du siger, så nu er et godt tidspunkt at give op baby snak. Peg på objekter – derhjemme, udenfor, i bøger – og sige deres korrekte navne, så hun lærer dem. Ved 18 måneder, bør hun sige omkring 10 ord.

Beskyttelse Baby fra Infectio; Baby Vision: Hvad din baby See; Hjælp til Dit barns eksem

KILDER

Sunde børn: “Sprog Development: 1 år gammel,” Hånd og Finger Færdigheder: 1 år gammel; og “Følelsesmæssig og social udvikling: 8 til 12 måneder.

Nationale Netværk for Child Care: “Toddler Development.”

Saint Paul Public Schools: “General Motion tips til familier.”

Tidlige tegn på Hearing Los; Beskyt dine børn: Få dit Shot; Bakterier på Daginstitutioner: Spørgsmål til Ask