balance træning: fordele, intensitet niveau, og mere

Selvom det måske ikke krydse dit sind, du har brug for god balance til at gøre næsten alt, herunder vandreture, at komme ud af en stol, og hælder over at binde dine sko. Stærke muskler og være i stand til at holde dig stabil gøre hele forskellen i disse og mange andre ting, du gør hver dag.

Balance træning involverer laver øvelser, der styrker de muskler, der hjælper med at holde dig oprejst, herunder dine ben og kerne. Disse former for øvelser kan forbedre stabiliteten og hjælpe med at forhindre faldulykker.

Doing balance øvelser kan være intens, ligesom nogle meget udfordrende yogastillinger. Andre er så simpelt som står på et ben i et par sekunder. Eller du kan bruge udstyr, der tvinger din krop til at stabilisere sig selv, ligesom en Bosu halvcirkel stabilitet bold eller en balance board du bruger sammen med et videospil.

Eksempler på balance øvelser omfatter

Over tid, kan du forbedre din balance med disse øvelser ved

Du kan gøre balance øvelser så ofte som du gerne vil, selv hver dag. Tilføj i to dage om ugen for styrketræning, som også hjælper med at forbedre din saldo ved at arbejde de muskler, der holder dig stabil.

For at skabe balance toget, behøver du ikke at løbe, hoppe, eller gøre andre high-impact eller højintensive øvelser. Normalt balance træning involverer langsomme, metodiske bevægelser.

Core: Ja. Du har brug for stærke centrale muskler for god balance. Mange stabilitet øvelser vil arbejde dine mavemuskler og andre centrale muskler.

Arms: Nej. De fleste balance øvelser er om at balancere på dine fødder. Så medmindre du laver bevægelser, der involverer dine arme, eller du holder vægte, virker de ikke dine arme.

Ben: Ja. Øvelser, hvor du balancere på ét ben og derefter squat eller bøje fremad også arbejde benmusklerne.

Glutes: Ja. De samme balance øvelser, der arbejder benene også tone glutes.

Back: Ja. Din kerne muskler omfatter nogle af din ryg muskler.

Fleksibilitet: Nej Balance træning er mere om at styrke muskler og forbedre stabilitet end få fleksibilitet.

Aerobic: Det kan være, men ofte er det ikke. Det afhænger af, hvor intens aktivitet er. Hvis du bevæger sig hurtigt, så kan det være aerobe. Langsommere balance øvelser gør dig ikke trække vejret hurtigere eller gøre dit hjerte pumpe hårdere.

Styrke: Ja. Mange af disse øvelser vil arbejde dine muskler, især musklerne i dine ben og kerne. Nogle flytter kan også bruge dit bryst og skulder muskler, ligesom planken position i yoga.

Sport: Nej Balance uddannelse indebærer en række øvelser. Det er ikke en sport.

Low-Impact: Ja. Der er ingen involveret i at gøre balance øvelser effekt.

Koste. Nej Du kan gøre balance øvelser på egen hånd, med noget mere end en stol. Der er en omkostning, hvis du ønsker at tage en tai chi eller yoga klasse, eller købe en stabilitet bold, video eller et andet stykke udstyr.

God til begyndere? Ja. Balance træning er godt for folk i alle aldre og fitness-niveau. Det anbefales til ældre voksne til at hjælpe med at forhindre faldulykker.

Udendørs. Ja. Du kan gøre balance øvelser overalt: i din baghave, på en strand, i en park.

Hjemme. Ja. Du kan gøre disse øvelser derhjemme.

Nødvendigt udstyr? Nej, du behøver kun din egen krop til at gøre balance øvelser: for eksempel ved at stå på ét ben. Eller du kan købe et stykke udstyr som en Bosu bold til at udfordre din balance endnu mere.

Skønheden i balance træning er, at alle kan og bør, så gør det. Balance træning forbedrer sundhed, balance og udførelse af alle fra begyndere til avancerede atleter, unge og ikke-så-unge.

Hvis du er ny til at udøve, det er et godt sted at starte. Fokus på din kerne og balance forbedrer samlede styrke og får din krop klar til mere avanceret træning. Start let. Du kan opleve, at du har brug for at holde på en stol agten først. Det er helt fint.

Hvis du er en avanceret exerciser, vil du sandsynligvis finde dig stadig nødt til at starte med noget simple bevægelser, hvis balance er ikke dine ting. Så presse dig selv til at udføre mere komplekse bevægelser, der både udfordrer din muskelstyrke og din aerobe udholdenhed. Hvis du tror, ​​balance øvelser er nemme, har du ikke prøvet yoga s kriger III udgør.

Er det godt for mig, hvis jeg har en helbredstilstand; Hvis du har rygsmerter, balancetræning er en af ​​de bedste måder at styrke din kerne og forhindre rygsmerter. Hvis du at komme fra en rygskade, få din læges OK, og derefter begynde at balancere. Det vil bidrage til at forebygge flere problemer i fremtiden.

Når du styrker musklerne, det hjælper også gigt ved at give mere støtte til smertefulde led. Det kan være nødvendigt at justere eller undgå bestemte bevægelser for at mindske presset på dine knæ. For eksempel kan en balance bevægelse, der involverer en lunge være mere end dine knæ kan håndtere. Gode ​​nyheder er at der er mange øvelser at vælge imellem.

Hvis du har diabetes, forhøjet blodtryk, højt kolesteroltal, eller endda hjertesygdomme, motion er et must at hjælpe dig med at få kontrol over din tilstand. Balance træning er et glimrende sted at starte. Det første skridt i modstand uddannelse bør fokusere på core og balance øvelser, ifølge Rådet om øvelse. Efterhånden som du bliver stærkere og blive i stand til at udføre mere intense øvelser, kan balancetræning give dig en aerob træning, der selv hjælper med at kontrollere blodsukkeret, kolesterol, og blodtryk sammen med andre aerobe motion.

Hvis du er gravid, skal du vælge din balance øvelser omhyggeligt. Kvinder kan og bør udvise under graviditet. Den største bekymring med motion under graviditeten er faldende, så flytter der gør dig ustabil er ikke et godt valg. Vælg balance bevæger sig, at enten holde begge fødder på gulvet eller at du gør på alle fire, ligesom planke (du måske nødt til at støtte din krop med det ene knæ på jorden). Som med enhver øvelse, hvis du gjorde det før graviditeten, er du sandsynligvis OK at gøre det efter graviditet. Det er altid godt at tjekke med din læge for at være sikker.

Mens du træner, bør du regne imellem …

Mens du træner, bør du regne imellem …