Becaplermin (aktuel rute) beskrivelse og mærker

Becaplermin anvendes til behandling af sår, som regel på underbenet, hos patienter med type 2-diabetes mellitus. Det virker ved at stimulere såret til at hele. Det er vigtigt at bruge andre metoder for god hud sår pleje, når du bruger becaplermin.

Denne medicin er kun tilgængelig med lægens recept.

Dette produkt er tilgængeligt i følgende doseringsformer

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For denne medicin, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Relevante undersøgelser er ikke udført på forholdet af alder over for virkningerne af becaplermin i børn og teenagere yngre end 16 år. Sikkerhed og virkning er ikke klarlagt.

Gel / Jelly

Passende undersøgelser udført til dato har ikke påvist geriatriske-specifikke problemer, som ville begrænse nytten af ​​becaplermin hos ældre.

allergier

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Fortæl din læge, hvis du tager nogen anden receptpligtig eller nonprescription (over-the-counter [OTC]) medicin.

Pediatric

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Geriatric

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​denne medicin. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Lægemiddelinteraktioner

Andre interaktioner

Andre medicinske problemer

For at gøre brug af becaplermin så sikker og pålidelig som muligt, bør du forstå, hvordan og hvornår man skal bruge denne medicin og kan forventes hvilke effekter.

Dosering

Denne medicin kommer med en medicin guide og patient instruktioner. Læs og følg disse instruktioner nøje. Spørg din læge, hvis du har spørgsmål.

Mistede dosis

Brug denne medicin kun på din hud, og kun på det område, ordineret af din læge. Må ikke få det i dine øjne, næse, mund, eller vagina. Du bør ikke bruge på andre udslæt, sår eller snit. Hvis det får på disse områder, skylle det ud med det samme.

Opbevaring

Det er vigtigt at forhindre, at spidsen af ​​røret fra rører såret huden eller andre objekter. Dette vil holde medicinen fra at blive forurenet og en mulig smittekilde.

For at bruge gelen

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, anvende den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering.

Opbevar i køleskabet. Må ikke fryses.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.

Denne medicin bør ikke anvendes efter udløbsdatoen. Datoen kan findes i bunden af ​​røret.

Din læge bør kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg for at sikre, at medicinen ikke forårsager uønskede virkninger. Som din hud ulcus ændringer i størrelse, kan din læge ændre dosis hver uge eller hver anden uge.

Becaplermin fungerer bedst, når det bruges sammen med andre metoder til god hud sår pleje, såsom ikke bærer vægten på benet, der har sår på huden. Din læge vil diskutere disse metoder med dig.

Tal med din læge, om du skal fortsætte medicinen, hvis din hud sår ikke reduceres i størrelse med 30% i 10 uger eller din hud sår ikke bedre efter 20 uger. Hvis din hud sår bliver bedre, kan din læge holde dig på medicinen, indtil såret er fuldstændig helet.

Det er vigtigt at bruge den korrekte mængde og ikke at anvende mere end foreskrevet. Brug for meget af denne medicin kan øge din risiko for at få kræft. Lægen vil beslutte, om du skal fortsætte med at bruge denne medicin baseret på, hvor godt din hud sår er helet.

Hvis brændende, kløe, rødmen, hududslæt, hævelse eller ømhed på applikationsstedet sker, stoppe med at bruge denne medicin og tjekke med din læge.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge omgående, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.