beclomethason indånding

Terapeutisk Klasse: Anti-inflammatorisk

Bruger For beclomethason

Farmakologisk Klasse: Adrenal Glukokortikoid

Beclomethason hører til familien af ​​lægemidler kaldet kortikosteroider eller steroider (kortison-lignende medicin). Det virker ved at forhindre visse celler i lungerne og vejrtrækning passager i at frigive stoffer, der forårsager astma symptomer.

beclomethason er kun tilgængelig med lægens recept.

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For beclomethason, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på beclomethason eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Passende undersøgelser udført til dato har ikke påvist pædiatrisk-specifikke problemer, som ville begrænse nytten af ​​inhaleret beclomethason i børn på 5 år og ældre. Sikkerhed og virkning er ikke fastslået hos børn yngre end 5 år.

Selvom relevante undersøgelser om forholdet af alder til virkningerne af inhaleret beclomethason ikke er udført i den geriatriske population, der ikke forventes geriatriske-specifikke problemer, til at begrænse nytten af ​​inhaleret beclomethason hos ældre. Men ældre patienter er mere tilbøjelige til at have aldersrelaterede nyre, lever eller hjerteproblemer, som kan kræve forsigtighed og en justering af dosis for patienter, der fik inhaleret beclomethason.

Før ibrugtagning beclomethason

Undersøgelser hos kvinder tyder på, at denne medicin udgør minimal risiko for spædbarnet, når de anvendes under amning.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager beclomethason, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug beclomethason med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​beclomethason. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Inhaleret beclomethason anvendes til forebyggelse af astmaanfald. Det er ikke bruges til at lindre et astmaanfald, der allerede er begyndt. Til lindring af et astmaanfald, der allerede er begyndt, bør du bruge en anden medicin. Hvis du ikke har et andet lægemiddel til brug for et angreb, eller hvis du har spørgsmål om dette, skal du kontakte din læge.

Inhaleret beclomethason bruges med en speciel inhalator, der kommer med patientens retninger. Læs anvisningerne nøje, før du bruger beclomethason. Hvis du ikke forstår retninger, eller du ikke er sikker på, hvordan du bruger QVAR® inhalator, så spørg din læge til at vise dig, hvad de skal gøre. Også, så spørg din læge til at kontrollere regelmæssigt, hvordan du bruger QVAR® inhalator for at sikre, at du bruger det ordentligt.

Brug beclomethason kun som anvist af din læge. Brug ikke mere af det og ikke bruge det oftere end din læge bestilt. Også, ikke stoppe med at bruge beclomethason uden at fortælle din læge. For at gøre dette kan øge risikoen for bivirkninger.

For beclomethason at hjælpe med at forhindre astmaanfald, skal det bruges hver dag i regelmæssigt fordelte doser, som bestilt af din læge.

Du må ikke stoppe med at bruge beclomethason eller andre astma medicin som din læge har ordineret til dig, medmindre du har talt med din læge.

Skylning munden med vand efter hver dosis kan hjælpe med at forhindre hæshed, irritation i halsen, og infektion i munden. Du skal dog ikke sluge vandet efter skylning.

Hvis du vil bruge QVAR® inhalator

Dosen af ​​beclomethason vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af beclomethason. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af beclomethason, tage det så snart som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevar beholderen ved stuetemperatur, væk fra varme og direkte lys. Må ikke fryses. Må ikke holde beclomethason inde i en bil, hvor det kan blive udsat for ekstrem varme eller kulde. Må ikke stikke hul i beholderen eller smide det ind i en brand, selv om beholderen er tom.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Korrekt brug af beclomethason

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.

Hvis du vil bruge beclomethason i længere tid, er det meget vigtigt, at din læge kontrollere status for dig eller dit barn på regelmæssige besøg. Dette vil give din læge for at se, om medicinen virker korrekt, og for at kontrollere for uønskede virkninger.

beclomethason kan forårsage svamp infektion i munden eller halsen (trøske). Fortæl din læge, hvis du eller dit barn har hvide pletter i munden eller halsen, eller smerter, når de spiser eller synke.

Du bør ikke bruge beclomethason hvis din astmaanfald allerede er startet. Din læge vil ordinere en anden medicin (f.eks, en korttidsvirkende inhalator) for dig at bruge i tilfælde af et akut astmaanfald. Sørg for at du forstår at bruge den korttidsvirkende inhalator. Tal med din læge, hvis du har brug for vejledning.

Tal med din læge eller få lægehjælp med det samme, hvis

Brug af for meget af beclomethason i lang tid kan forårsage problemer med din binyrerne. Tal med din læge, hvis du eller dit barn har mere end én af disse symptomer, mens du bruger beclomethason: mørkfarvning af huden, diarré, svimmelhed, besvimelse, tab af appetit, mental depression, kvalme, hududslæt, usædvanlig træthed eller svaghed, eller vægttab.

Følg lægens anvisninger omhyggeligt, hvis du skifter fra en mundtlig kortikosteroid til beclomethason.

Din læge kan have dig til at bære en medicinsk identifikation (ID) kort om, at du eller dit barn bruger beclomethason. Kortet vil sige, at du kan have brug for ekstra medicin i nødsituationer, et alvorligt astmaanfald eller anden sygdom, eller usædvanlig stress.

Forholdsregler Mens du bruger beclomethason

beclomethason kan forårsage paradoks bronkospasme, hvilket betyder, at din vejrtrækning eller hvæsen vil blive værre. Paradoks bronkospasme kan være livstruende. Stop med at bruge beclomethason og tjekke med din læge, hvis du eller dit barn har en hoste, problemer med vejrtrækning, åndenød, eller hiven efter vejret efter brug beclomethason. Brug en korttidsvirkende inhalator med det samme at behandle dine symptomer.

Hvis du eller dit barn udvikle en hududslæt, nældefeber, eller en allergisk reaktion mod beclomethason, stoppe med at bruge medicinen og tjekke med din læge så hurtigt som muligt.

beclomethason kan forårsage børn til at vokse langsommere end normalt. Tal med dit barns læge, hvis du har nogen bekymringer.

beclomethason kan nedsætte knoglemineraltætheden når de anvendes i lang tid. Lav knoglemineraltæthed kan forårsage svage knogler eller osteoporose. Hvis du har spørgsmål om dette, så spørg din læge.

Spørg din læge, hvis sløret syn, svært ved at læse, eller enhver anden ændring i synet opstår under eller efter behandling. Din læge kan have dig eller dit barn til at have dine øjne kontrolleret af en øjenlæge (øjenlæge).

Du må ikke tage anden medicin, medmindre de er blevet drøftet med din læge. Dette omfatter recept eller nonprescription (over-the-counter [OTC]) lægemidler og naturlægemidler eller vitamintilskud.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

beclomethason Side Effects

beclomethason

Spørg din læge omgående, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

kun Tilgængelighed Rx Prescription

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke udelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på FDA

Bronkitis ciprofloxacin, amoxicillin, doxycyclin, azithromycin, Augmentin, Levaquin, levofloxacin, Bactrim, Zithromax, Mucinex, cefdinir

Astma, vedligeholdelse Symbicort, albuterol, fluticason, montelukast, Singulair, Advair Diskus, Ventolin, ProAir HFA, methylprednisolon, budesonid, Dulera, theophyllin