bee pollen: supplere oplysningerne fra

Bee pollen er en blanding af de pollen samlet op af bier, da de flyver fra den ene blomst til den anden. Bee pollen er et populært husråd for mange betingelser, herunder præmenstruelt syndrom (PMS) og forstørret prostata. Det er også bruges som en energi tonic.

På trods af sin mangeårige traditionelle brug, er der meget, der tyder, at bipollen har nogen særlige sundhedsmæssige fordele.

Enkelte undersøgelser har været lovende

skal dog mere forskning, der skal gøres, før det er kendt, om bi pollen virkelig hjælper disse betingelser.

Jeg bruger kupon; Jeg køber butikken mærke; I butikken i discountbutik; Jeg tager ikke vitaminer eller kosttilskud

Der er beviser for, at bipollen er ikke nyttige i at øge sportslige præstationer eller udholdenhed. De mange andre anvendelser af bi pollen – fra stigende styrke til at bremse aldring – er stort set unstudied.

Som en fødevare, går bipollen mindst synes at være nærende. Det er en god kilde til vitaminer, mineraler, proteiner og kulhydrater. Bemærk, at bi pollen er ikke det samme som andre stoffer, der stammer fra bier – som undertiden anvendes som kosttilskud – ligesom bigift, gelée og honning.

Da bipollen er en uprøvet behandling, er der ingen standard dosis. Nogle mennesker bruger 1/8 til 1/4 teskefuld bipollen granulat dagligt. De gradvist øge dosis op til 6 teskefulde. Spørg din læge til råds.

Der er ingen fødevarer kilder til bipollen udover pollen selv.

I betragtning af manglen på beviser om dets sikkerhed, er bipollen anbefales ikke til børn eller til kvinder, der er gravide eller ammer.

KILDER

Fundukian, L., red. Den Gale Encyclopedia of Alternative Medicine, tredje udgave, 2009.

Memorial Sloan-Kettering Cancer Center: “Om Urter:. Bee Pollen”

Naturlige lægemidler omfattende database: “. Bee Pollen”

Naturlig Standard Patient Monografi: “Bee Pollen.”