behandling barotrauma / dykkersyge: første information støtte til barotrauma / dykkersyge

De mest alvorlige dykning komplikationer – luftemboli og dekompression sygdom – vil kræve genkomprimering terapi i et trykkammer så hurtigt som muligt. Omgående akut behandling omfatter væsketerapi, administration af 100% ilt, og positionering i den venstre laterale decubitus (Durant manøvre) og mildTrendelenburg position.

Patienten kan have behov for at blive transporteret til et andet sted til hyperbariske behandlinger. Dette kan omfatte lavt niveau flyvninger i et fly for at minimere yderligere trykændringer; Behandling borde “vil bestemme længden af ​​behandling og behandlingstrin Tabellerne tager hensyn til dybden, tidspunkt for dykke, dekompression stopper, og tidligere dyk udføres Den hyperbar specialist vil anbefale hvilken tabel til at bruge,.. Den trykkammer vil øge luften pres for at gøre eventuelle gasbobler inde vævene mindre og at tillade dem at gå væk korrekt for at undgå skader.

Lægen kan anvende en nål eller et hult rør til at trække luft fra hulrummet. Nålen vil trække små mængder af luft, og så patienten vil blive observeret i mindst seks timer; Større kollapser kræver et kateter, eller brystet rør, der er placeret i brystvæggen for et par dage, indtil lungen, der er blevet beskadiget, kan helbrede. Læger skal indsætte dette rør gennem huden ind i brysthulen ved at gøre en lille kirurgisk indgreb. Lokalanæstetika reducere og generelt eliminere enhver smerte forbundet med denne procedure. Røret er fastgjort til en flagren ventil eller sugning til at fremme luft undslippe fra den upassende rum.

Barnet er opkastning og kan have slugt noget giftigt.

Andre skader kan styres på hospitalet eller lægens kontor. Alle betingelser vil kræve undgåelse af dykning indtil forbedres.

Pulmonal barotrauma kan resultere i en sammenklappet lunge (pneumothorax). Hvis dette sker, skal lægen først afgøre, hvor meget af lungerne er brudt sammen. Hvis kollapset er relativt lille patienten kan behandles med supplerende ilt og observation. Større dem kræver, at luften trækkes tilbage fra kroppen.

 fra

 fra

Pollental, behandling tips og meget mere.

Det er ikke noget at kimse af.