benzoylperoxid (topisk vej) korrekt anvendelse

Dosering

Mistede dosis

Brug denne medicin kun som anvist af din læge. Brug ikke mere af det og ikke bruge det oftere end anbefalet på etiketten, medmindre andet er bestemt af din læge. For at gøre dette kan forårsage irritation af huden.

Denne medicin er kun til brug på huden. Brug ikke denne medicin i eller omkring øjnene eller læberne, eller inde i næsen, eller på følsomme områder af halsen. Spred medicinen væk fra disse områder, når de anvender. Hvis medicinen får på disse områder, vask med vand på en gang.

Denne medicin kommer som regel med patientens retninger. Læs vejledningen omhyggeligt. Spørg din læge, hvis du har spørgsmål.

Før du bruger en OTC acne produkt for første gang, anvende en lille mængde til en eller to små ramte områder af huden i 3 dage. Hvis der opstår ingen ubehag, skal du følge anvisningerne på narkotika fakta produktets etiket.

Påfør ikke denne medicin til windburned eller solskoldet hud eller på åbne sår, medmindre andet er bestemt af din læge.

Opbevaring

For at bruge creme, gel, lotion eller stok

Hvis du vil bruge barbering creme

Hvis du vil bruge udrensning bar, udrensning lotion eller sæbe

For at bruge ansigtsmaske

Efter anvendelse af medicin, vaske dine hænder til at fjerne nogen form for medicin, der kan forblive på dem.

Du bør ikke vaske områder af huden behandlet med benzoylperoxid i mindst 1 time efter applikation.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, anvende den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.