Berinert (c1 esterase-inhibitor) anvender, dosering, bivirkninger

Hvad er Berinert?

Supplere C1-esterase-inhibitor anvendes i mennesker med hereditært angioødem. Berinert anvendes til behandling anfald af angioødem. Den Cinryze mærke af komplement C1-esterase-inhibitor anvendes til at forhindre angreb af angioødem.

Du bør ikke bruge Berinert hvis nogensinde har haft en livstruende allergisk reaktion til at supplere C1-esterase-inhibitor.

Før du får Berinert, fortælle din læge, hvis du har en historie af slagtilfælde eller blodprop.

Vigtig information

Giv ikke Berinert til et barn uden lægehjælp.

Stop infusionen Berinert og få akut lægehjælp, hvis du har nogen af ​​disse tegn på en allergisk reaktion: nældefeber; hvæsen eller åndedrætsbesvær; følelse som du måske besvimer; eller hævelse af dit ansigt, læber, tunge eller hals.

Andre alvorlige bivirkninger kan omfatte pludselig følelsesløshed eller svaghed, brystsmerter, forvirring, smerter eller hævelse, og problemer med syn, tale, eller balance.

Berinert er fremstillet af humant plasma (del af blodet), som kan indeholde vira og andre smitstoffer. Doneret plasma testes og behandles for at reducere risikoen for det indeholder smitsomme stoffer, men der er stadig en lille mulighed kunne overføre sygdomme. Tal med din læge om de risici og fordele ved at bruge medicinen.

Før du bruger denne medicin?

Du bør ikke bruge Berinert hvis du nogensinde har haft en livstruende allergisk reaktion til at supplere C1-esterase-inhibitor.

Hvis det er muligt, før du modtager Berinert, fortælle din læge, hvis du har

en historie af slagtilfælde eller blodprop; eller

hvis du er allergisk over for kaniner eller kanin produkter (kød, skind, pelt).

Det vides ikke, om Berinert vil skade et ufødt barn. Fortæl din læge, hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid, mens du bruger denne medicin.

Det vides ikke, om komplement C1-esterase-inhibitor passerer over i modermælken, eller om det kan skade et ammende baby. Fortæl din læge, hvis du ammer et spædbarn.

Berinert er fremstillet af humant plasma (del af blodet), som kan indeholde vira og andre smitstoffer. Doneret plasma testes og behandles for at reducere risikoen for det indeholder smitsomme stoffer, men der er stadig en lille mulighed kunne overføre sygdomme. Tal med din læge om de risici og fordele ved at bruge denne medicin.

Giv ikke Berinert til et barn uden lægehjælp.

Brug Berinert nøjagtigt som foreskrevet af din læge. Må ikke anvendes i større eller mindre mængder eller længere end anbefalet. Følg anvisningerne på din recept etiket.

Berinert injiceres i en vene gennem en IV. En sundhedsplejerske vil give dig en Berinert indsprøjtning i en klinik eller hospital.

Læs alle patientoplysninger, medicin guider, og instruktion ark leveres til dig. Spørg din læge eller apoteket, hvis du har spørgsmål.

Berinert er et pulver medicin, der skal blandes med en væske (fortynder) før du bruger det.

Forsigtigt hvirvel men ryst ikke blandet medicin eller du kan ødelægge det. Dosis bør være forberedt, når du er klar til at modtage end injektion.

Blandet Berinert skal være klar og farveløs. Brug ikke blandet medicin, hvis det har ændret farver, er uklar, eller har nogen partikler i den. Ring til din læge for en ny recept.

Berinert ikke indeholder konserveringsmiddel. Når du har gennemboret gummi toppen af ​​et hætteglas med en nål, skal du bruge den hætteglas med det samme eller smide det væk.

Hvert hætteglas til engangsbrug (flaske) af denne medicin er kun én anvendelse. Smid væk efter én anvendelse, selv om der stadig er noget medicin tilbage i det efter injektion din dosis.

Brug en engangs kanyle og sprøjte én gang. Følg eventuelle statslige eller lokale love om at smide brugte kanyler og sprøjter. Brug en punktering-bevis “skarpe genstande” container bortskaffelse (spørg på apoteket, hvor man kan få en, og hvordan man kan smide det væk). Beholderen opbevares utilgængeligt for børn og kæledyr.

den ublandede pulver opbevares i køleskab eller i et mørkt køligt sted. Hold medicin beskyttet mod lys og ikke tillader det at fryse. Smid alt ubrugt hætteglasset efter udløbsdatoen på etiketten er gået. Efter blanding Berinert med fortyndingsmidlet, bruge det med det samme eller opbevares blandingen ved stuetemperatur og bruge det inden for 8 timer.

Hvordan skal jeg bruge Berinert?

Da Berinert bruges når det er nødvendigt, er det ikke har en daglig dosering. Ring til din læge straks, hvis dine symptomer ikke forbedres, efter at bruge medicinen.

Overdosis symptomer kan omfatte pludselig hovedpine, følelsesløshed, svaghed, eller problemer med din tale, video, eller balance.

Følg lægens anvisninger om eventuelle restriktioner på mad, drikkevarer, eller aktivitet.

Stop din intravenøs infusion og få akut lægehjælp, hvis du har nogen af ​​disse tegn på en allergisk reaktion på Berinert: nældefeber; hvæsen eller åndedrætsbesvær; følelse som du måske besvimer; eller hævelse af dit ansigt, læber, tunge eller hals.

Ring til din læge, hvis du har en anden alvorlig bivirkning, såsom

ny eller forværret smerte

pludselig følelsesløshed eller svaghed, især i den ene side af kroppen

pludselig svær hovedpine, forvirring, problemer med syn, tale, eller balance

mavesmerter eller hævelse

brystsmerter, pludselig hoste, hurtig vejrtrækning, hurtig hjerterytme; eller

smerte, hævelse, varme, rødme eller i et eller begge ben.

Almindelige Berinert bivirkninger kan omfatte

Hvad sker der, hvis jeg glemmer en dosis?

kvalme, diarré

Hvad sker der, hvis jeg overdosis?

ændret smagssans

udslæt; eller

Hvad skal jeg undgå efter brug Berinert?

hovedpine.

Dette er ikke en komplet liste over bivirkninger og andre kan forekomme. Ring til din læge til læge om bivirkninger. Du kan rapportere bivirkninger til regeringen på regeringen-1088.

Berinert bivirkninger

Andre lægemidler kan interagere med komplement C1-esterase-inhibitor, herunder receptpligtig og over-the-counter medicin, vitaminer og naturlægemidler produkter. Fortæl hver af dine behandlere om al anden medicin, du bruger nu, og nogen form for medicin, du starter eller stoppe med at bruge.

4.05.2015-05-04, 04:50:01

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke udelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Arvelig Angioødem Firazyr, Cinryze, Kalbitor, Ruconest, C1-esterase-inhibitor (human), icatibant, ecallantide

Hvilke andre lægemidler vil påvirke Berinert?

Berinert (C1-esterase-inhibitor (human))