beta-adrenerg blokker oftalmisk

Bruger For This Medicin

Beta-adrenerge blokkere til øjet anvendes til at behandle visse typer af glaukom. De synes at virke ved at reducere produktionen af ​​væske i øjet. Dette sænker trykket i øjet.

Disse lægemidler er kun tilgængelige med lægens recept.

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på lægemidler i denne gruppe eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Spædbørn kan være særligt følsomme over for virkningen af ​​oftalmiske beta-adrenerge blokkere. Dette kan øge risikoen for bivirkninger under behandlingen.

Ældre mennesker er særligt følsomme over for virkningerne af oftalmiske beta-adrenerge blokkere. Hvis for meget medicin absorberes i kroppen, kan risikoen for bivirkninger under behandlingen forøges.

Oftalmiske beta-adrenerge blokkere kan optages i kroppen. Disse lægemidler er ikke blevet undersøgt hos gravide kvinder. Dyreforsøg har ikke vist, at betaxolol, levobunolol, metipranolol eller timolol forårsager fødselsdefekter. Men høje doser af levobetaxolol givet gennem munden til drægtige kaniner har vist, at forårsage fosterskader i kanin babyer, og meget store doser carteolol gives gennem munden til gravide rotter har vist sig at forårsage bølgede ribben i rotte babyer. Desuden har nogle undersøgelser i dyr vist, at beta-adrenerge blokkere øger chancen for død i dyret fosteret. Før du bruger oftalmologiske beta-adrenerge blokkere, så sørg for din læge ved, om du er gravid, eller hvis du kan blive gravid.

Betaxolol og timolol, og måske andre beta-adrenerge blokkere, når det tages gennem munden, kan passere i modermælken. Da oftalmologiske beta-adrenerge blokkere kan optages i kroppen, de også kan passere i modermælken. Det er imidlertid ikke, om oftalmologiske beta-adrenerge blokkere passere i modermælken, og disse lægemidler er ikke blevet rapporteret at forårsage problemer i sygepleje babyer.

Før du bruger denne medicin

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager et af disse lægemidler, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af medicin i denne klasse med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​lægemidler i denne klasse. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

At bruge

Brug denne medicin kun som anvist. Brug ikke mere af det og ikke bruge det oftere end din læge bestilt. For at gøre dette kan øge risikoen for for meget medicin bliver absorberet i kroppen og chancen for bivirkninger.

Dosis lægemidler i denne klasse vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af disse lægemidler. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Ring til din læge eller apotek for at få instruktioner.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, og din dosering tidsplan er

Hvis du har spørgsmål om dette, skal du kontakte din læge.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Store levobetaxolol i opretstående stilling.

Din læge bør kontrollere øjet tryk ved regelmæssige besøg for at foretage visse at din glaukom er kontrolleret.

Kontakt din læge straks, hvis du har øjenoperation, du oplever traumer til øjet, eller du udvikler en øjeninfektion at afgøre, om du skal fortsætte med at bruge din nuværende beholder med øjendråber.

For en kort tid efter du bruger denne medicin, kan dit syn blive sløret. Sørg for at dit syn er klart, før du kører, betjene maskiner eller gøre noget andet, der kunne være farligt, hvis du ikke er i stand til at se godt.

Korrekt brug af denne medicin

Før du har nogen form for kirurgi, tandbehandling eller akut behandling, fortælle lægen eller tandlægen, der har ansvaret, at du bruger denne medicin. Ved anvendelse af en oftalmisk beta-adrenerge blokeringsmiddel i løbet af denne tid kan medføre øget risiko for bivirkninger.

For diabetespatienter

Nogle oftalmologiske beta-adrenerge blokkere (betaxolol, carteolol, og metipranolol) kan forårsage dine øjne til at blive mere følsomme over for lys, end de er normalt. Iført solbriller og undgå for meget udsættelse for stærkt lys kan bidrage til at mindske ubehaget.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge så hurtigt som muligt, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Den bivirkning af sløret syn er forbundet primært med levobetaxolol og timolol geldannende opløsning og varer normalt fra tredive sekunder til fem minutter.

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

Forholdsregler mens du bruger denne medicin