betamethason og clotrimazol aktuelt

Bruger For betamethason og clotrimazol

Terapeutisk Klasse: Anti-Inficeret / Anti-inflammatorisk Kombination

Farmakologisk Klasse: Betamethasone

Kemisk Class: Imidazol

Clotrimazol og betamethason topisk creme eller lotion påføres på huden til behandling

betamethason og clotrimazol er kun tilgængelig med lægens recept.

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For betamethason og clotrimazol, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på betamethason og clotrimazol eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Før ibrugtagning betamethason og clotrimazol

Anvendelse af Lotrisone® creme anbefales ikke til børn under 17 år.

Passende undersøgelser udført til dato har ikke påvist geriatriske-specifikke problemer, som ville begrænse nytten af ​​clotrimazol og betamethason aktuelt kombination hos ældre. Men ældre patienter er mere tilbøjelige til at have en udtynding hud eller hud sår, som kan kræve forsigtighed hos patienter, der får clotrimazol og betamethason aktuelt kombination.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager betamethason og clotrimazol, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug betamethason og clotrimazol med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at behandle dig med denne medicin eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Brug betamethason og clotrimazol med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Brug betamethason og clotrimazol med nogen af ​​følgende lægemidler kan medføre en øget risiko for visse bivirkninger, men ved hjælp af begge lægemidler kan være den bedste behandling for dig. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​betamethason og clotrimazol. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Det er meget vigtigt, at du bruger betamethason og clotrimazol kun som anvist af din læge. Brug ikke mere af det, ikke bruger det oftere, og ikke bruge det i længere tid end din læge bestilt. For at gøre dette kan forårsage uønskede bivirkninger eller irritation af huden.

betamethason og clotrimazol bør komme med en indlægsseddel. Læs og følg disse instruktioner nøje. Spørg din læge, hvis du har spørgsmål.

betamethason og clotrimazol er til brug på kun huden. Må ikke få det i dine øjne, næse, mund, eller vagina, eller anvende det på dit ansigt eller under armene.

At hjælpe med at opklare din hud infektion fuldstændigt, er det meget vigtigt, at du holder bruge betamethason og clotrimazol for fuld tid for behandling, selvom dine symptomer begynder at rydde op efter et par dage. Da svamp eller gær infektioner kan være meget langsom til at rydde op, kan du nødt til at fortsætte med at bruge betamethason og clotrimazol hver dag i flere uger eller mere. Hvis du holder op med betamethason og clotrimazol for tidligt, kan dine symptomer vende tilbage. Gå ikke glip af nogen doser.

At bruge

Dosis af betamethason og clotrimazol vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af betamethason og clotrimazol. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af betamethason og clotrimazol, anvende den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Korrekt brug af betamethason og clotrimazol

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.

Hvis din hud infektion ikke forbedres inden for 1 uge for jock kløe eller ringorm af kroppen, og 2 uger for fodsvamp, eller hvis det bliver værre, skal du kontakte din læge.

Brug for meget af betamethason og clotrimazol eller bruger det i lang tid kan øge din risiko for at få binyrerne problemer. Risikoen er større for børn og patienter, der bruger store mængder i lang tid. Tal med din læge, hvis du har mere end én af disse symptomer, mens du bruger betamethason og clotrimazol: sløret syn, svimmelhed eller besvimelse, en hurtig, uregelmæssig eller dunkende hjerteslag, øget tørst eller vandladning, irritabilitet, eller usædvanlig træthed eller svaghed.

Spørg din læge, hvis du har en hududslæt, brændende, stikkende, hævelse, rødme eller irritation på huden.

Brug ikke kosmetik eller andre hudplejeprodukter på de behandlede områder.

At hjælpe med at opklare din hud infektion helt og hjælpe med at sikre det ikke vender tilbage, følgende gode sundhedsvaner er vigtige

Hvis du har spørgsmål om dette, skal du kontakte din læge.

Forholdsregler Mens du bruger betamethason og clotrimazol

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge omgående, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

kun Tilgængelighed Rx Prescription

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke udelukkes

betamethason og clotrimazol bivirkninger

betamethason / clotrimazol aktuel

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på FDA

Ringorm clotrimazol topisk, ketoconazol topisk, terbinafin topisk, Lotrisone, lamisil, miconazol topisk, griseofulvin

Tinea cruris clotrimazol topisk, ketoconazol topisk, terbinafin topisk, Lotrisone, lamisil, miconazol topisk, griseofulvin

Tinea pedis clotrimazol topisk, ketoconazol topisk, terbinafin topisk, Lotrisone, lamisil, miconazol topisk, griseofulvin