bicillin l-a

Der er flere forskellige typer af penicilliner. Hver af dem anvendes til at behandle forskellige typer af infektioner. En slags penicillin sædvanligvis må ikke anvendes i stedet for en anden. Desuden er penicilliner anvendes til behandling af bakterieinfektioner hos mange forskellige dele af kroppen. De er undertiden gives med andre antibakterielle lægemidler (antibiotika). Nogle af penicilliner kan også anvendes til andre problemer som fastlagt af din læge. Imidlertid vil ingen af ​​penicilliner arbejde for forkølelse, influenza eller andre virusinfektioner.

Bruger For Bicillin L-A

Penicillin er kun tilgængelige med lægens recept.

Når et lægemiddel er godkendt til markedsføring til en bestemt anvendelse, kan erfaringer viser, at det er også nyttigt for andre medicinske problemer. Selv om disse anvendelser ikke er medtaget i produktmærkning, der penicilliner anvendes i visse patienter med følgende sygdomme

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på lægemidler i denne gruppe eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Mange penicilliner har været brugt i børn, og i effektive doser, forventes ikke at forårsage forskellige bivirkninger eller problemer hos børn end de gør hos voksne.

Nogle styrker af de tyggetabletter af amoxicillin indeholder aspartam, som ændres af kroppen til phenylalanin, et stof, der er skadeligt for patienter med phenylketonuri.

Penicillin er blevet brugt i ældre og har ikke vist sig at forårsage forskellige bivirkninger eller problemer hos ældre mennesker end de gør hos yngre voksne.

Penicillin er ikke blevet undersøgt hos gravide kvinder. Imidlertid har penicilliner været meget anvendt i gravide kvinder og har ikke vist sig at forårsage fosterskader eller andre problemer i dyreforsøg.

Før ibrugtagning Bicillin L-A

Penicilliner passere ind i modermælken. Selvom kun små mængder kan passere i modermælken, allergiske reaktioner, diarré, svampeinfektioner, og udslæt kan forekomme i sygepleje babyer.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager et af disse lægemidler, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af medicin i denne klasse med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​lægemidler i denne klasse. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Dette afsnit indeholder oplysninger om den korrekte brug af en række produkter, der indeholder penicillin. Det kan ikke være specifik for Bicillin L-A. Læs med omhu.

Penicilliner (undtagen bacampicillin tabletter, amoxicillin, penicillin V, pivampicillin og mecillinam) er bedst tages med et helt glas (8 ounce) vand på tom mave (enten 1 time før eller 2 timer efter måltider), medmindre andet er bestemt af din læge .

For patienter, der tager amoxicillin, penicillin V, pivampicillin og mecillinam

For patienter, der tager bacampicillin

For patienter, der tager penicillin G gennem munden

For patienter, der tager den orale flydende form af penicilliner

For patienter, der tager tyggetablet form af amoxicillin

For at hjælpe rydde op i din infektion fuldstændigt, fortsætte med at tage denne medicin til fuld tid for behandling, selvom du begynder at føle sig bedre efter et par dage. Hvis du har en “STREP” infektion, bør du fortsætte med at tage medicinen i mindst 10 dage. Dette er især vigtigt i “STREP” infektioner. Alvorlige hjerteproblemer kunne udvikle sig senere, hvis din infektion ikke er ryddet helt op. Også, hvis du stopper med at tage medicinen for tidligt, kan dine symptomer vende tilbage.

Denne medicin fungerer bedst, når der er en konstant mængde i blodet eller urinen. For at holde mængden konstant, gå ikke glip af nogen doser. Også, det er bedst at tage de doser ved jævnt fordelt tidspunkter, dag og nat. For eksempel, hvis du er til at tage fire doser om dagen, doserne skal fordeles omkring 6 timer fra hinanden. Hvis dette forstyrrer din søvn eller andre daglige aktiviteter, eller hvis du har brug for hjælp til at planlægge de bedste tidspunkter at tage din medicin, tjekke med din læge eller sygeplejerske.

Sørg for din sundhedsplejerske ved, hvis du er på en lav-natrium (lavt saltindhold) kost. Nogle af disse lægemidler indeholder nok natrium til at forårsage problemer i nogle mennesker.

Dosis lægemidler i denne klasse vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af disse lægemidler. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Antallet af tabletter eller teaspoonfuls suspension, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du tager en penicillin.

Korrekt brug af penicillin

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Hvis dine symptomer ikke bedres i løbet af et par dage, eller hvis de bliver værre, skal du kontakte din læge.

Penicilliner kan forårsage diarré hos nogle patienter.

Oral antikonception (p-piller), der indeholder østrogen fungerer muligvis ikke korrekt, hvis du tager dem, mens du tager ampicillin, amoxicillin, eller penicillin V. kan forekomme uplanlagte graviditeter. Du skal bruge en anden eller yderligere midler til prævention, mens du tager nogen af ​​disse penicilliner. Hvis du har spørgsmål om dette, skal du kontakte din læge eller sygeplejerske.

For diabetespatienter

Forholdsregler mens du bruger Bicillin L-A

Før du har nogen medicinske tests, fortælle lægen, der har ansvaret, at du tager denne medicin. Resultaterne af nogle tests kan blive påvirket af denne medicin.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Stop med at tage medicinen og få akut hjælp med det samme, hvis nogen af ​​følgende effekter opstår

Spørg din læge omgående, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

Bicillin L-A bivirkninger

penicillin v kalium

kun Tilgængelighed Rx Prescription

Graviditet Kategori B Ingen dokumenteret risiko hos mennesker

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på FDA

Bakteriel infektion ciprofloxacin, amoxicillin, doxycyclin, azithromycin, metronidazol, Augmentin

Hud eller blødt væv Infektion ciprofloxacin, amoxicillin, doxycyclin, azithromycin, metronidazol, Augmentin

Fusospirochetosis, Trench Mouth penicillin v kalium, Wycillin, procain penicillin

Øvre luftvejsinfektion amoxicillin, doxycyclin, azithromycin, Augmentin, cephalexin, Bactrim