biofeedback – emne oversigt

Biofeedback er en metode, der bruger sindet til at styre en kropsfunktion, at kroppen normalt regulerer automatisk, såsom hud temperatur, muskelspænding, puls eller blodtryk.

Af Andrea Coope; Disse fire hands-on behandlingsformer kan lette din stress, angst, smerte, og mere. Læs videre for at finde det bedste middel mod dig; Flere år siden, Mike, min psykolog, opfordrede mig til at se en anden om hjælp til at håndtere min stress. Men han var ikke at henvise mig til en anden snak terapeut. Han troede, at jeg skulle prøve nogle sessioner med Dana, en massage terapeut specielt uddannet til at behandle ofre traume. Jeg var blevet misbrugt som barn, og Mike troede, at Dana kan hjælpe mig gennem …

To typer af biofeedback er

Learning biofeedback kræver flere sessioner i en biofeedback lab eller anden indstilling. De fleste mennesker kan have succes med biofeedback, når de fuldføre 12 sessioner. Hjem feedback-enheder er også tilgængelige. Med praksis, kan mange mennesker kunne lære at påvirke deres muskelspænding eller blodstrømmen uden hjælp fra den feedback monitor.

Folk bruger oftest biofeedback til at kontrollere problemer relateret til stress eller blodgennemstrømning, såsom hovedpine, forhøjet blodtryk, og søvnforstyrrelser. Brug det kan også hjælpe med at kontrollere langvarig (kronisk) smerter.

Biofeedback er en sikker procedure. Det er mest effektivt, når undervist af nogen veluddannede i biofeedback teknikker.

Sensorerne placeres på huden for at måle en kropsfunktion kan irritere din hud.

Fortæl altid lægen, hvis du bruger en alternativ behandling, eller hvis du tænker på at kombinere en alternativ behandling med din konventionel medicinsk behandling. Det kan ikke være sikkert at give afkald på din konventionelle medicinske behandling og kun stole på en alternativ terapi.

Elektromyografi (EMG). Denne type biofeedback bruger en enhed, der måler muskelspændinger, mens du øver en lempelse teknik, såsom meditation, progressiv muskelafspænding, eller visualisering; Perifer temperatur eller hånd temperatur biofeedback. Denne type biofeedback bruger en enhed, der måler hudens temperatur af dine hænder, mens du forsøger at øge det, ofte gennem visualisering eller guidede billedsprog. For eksempel kan du lytte til et bånd, der opildner billeder af blod flyder til dine hænder. Øge blodgennemstrømningen til hænder gør hænderne varmere.