Biologics for juvenil idiopatisk artritis

Generisk Nam; Brand Nam; abatacep; Orenci; adalimuma; Humir; etanercept; Enbre; inflixima; Remicad; tocilizuma; Actemra

Biologics blokere skadelige reaktioner fra kroppens immunsystem, der fører til symptomerne på juvenil idiopatisk arthritis (JIA).

Biologics anvendes til behandling af moderate til svære JIA symptomer og forebygge ledskader, især hos mennesker, der har haft bivirkninger eller dårlige resultater fra methotrexat behandling.

Biologics anvendes sædvanligvis efter ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID), har corticosteroider og methotrexat blevet forsøgt. En biologisk bruges ofte på samme tid som disse andre lægemidler, især til behandling af polyartikulær JIA og forlænget Oligoartikulær JIA. 1

Normalt fordelene ved medicinen er vigtigere end nogen mindre bivirkninger; Bivirkninger kan gå væk efter dit barn tager medicin for et stykke tid; Hvis bivirkninger stadig gider dit barn, og du spekulerer på, om han eller hun skal fortsætte med at tage medicinen, ringe til din læge. Han eller hun kan være i stand til at sænke dosis eller skifte medicin. Må ikke pludselig holde op med at tage din medicin, medmindre din læge fortæller dig til.

Biologics kan også prøvet når øjenbetændelse ikke er forbedret efter at have prøvet andre stoffer såsom kortikosteroider og mydriatika.

Etanercept er mest undersøgt for juvenil idiopatisk arthritis. Generelt Biologics forbedre symptomer, hjælpe med at forhindre knogle og brusk skader, og kan endda hjælpe med healing. 2

Alle lægemidler har bivirkninger. Men mange mennesker ikke føler bivirkninger, eller de er i stand til at håndtere dem. Spørg på apoteket om bivirkninger af hver medicin dit barn tager. Bivirkninger er også opført i de oplysninger, der kommer med medicinen.

Her er nogle vigtige ting at tænke på

Ring til din læge eller andre beredskabstjenester det samme, hvis dit barn har

Ring til din læge, hvis dit barn har

Trouble vejrtrækning; Hævelse af hans eller hendes ansigt, læber, tunge eller hals.

Almindelige bivirkninger af denne medicin omfatter

Se Drug Anmodning om en komplet liste over bivirkninger. (Drug reference er ikke tilgængelig i alle systemer.)

Der er udstedt advarsler om alvorlige bivirkninger af biologiske lægemidler. Den USA-Food and Drug Administration (FDA) og stoffets producenter har advaret om

Medicin er en af ​​de mange værktøjer din læge har til at behandle et sundhedsmæssigt problem. Hvis dit barn tager medicin som din læge foreslår, vil det forbedre dit barns sundhed og kan forebygge fremtidige problemer. Hvis dit barn ikke tager den medicin korrekt, kan hans eller hendes helbred (og måske liv) være i fare.

Der er mange grunde til, at folk har problemer med at tage deres medicin. Men i de fleste tilfælde, er der noget du kan gøre. For forslag til, hvordan du kan løse fælles problemer, tager medicin som foreskrevet.

Opfølgning pleje er en vigtig del af dit barns behandling og sikkerhed. Vær sikker på at gøre og gå til alle aftaler, og ringe til din læge, hvis dit barn har problemer. Det er også en god ide at vide dit barns testresultater og føre en liste over den medicin dit barn tager.

Udfyld ny medicin oplysningsskema (PDF) (Hvad er en PDF-dokument?) For at hjælpe dig med at forstå denne medicin.

Weiss JR, Ilowite NT (2005). Juvenil idiopatisk arthritis. Pediatric Clinics i Nordamerika, 52 (2): 413-442.

Soep JB (2011). Reumatiske sygdomme. I WW Hay et al, red, Current Diagnose og behandling:.. Pediatrics, 20th ed, pp 825-831… New York: McGraw-Hill.

Susan C. Kim, MD – Pediatric; John Pope, MD – Pediatrics

September 9, 2014

Hives; Tegn på sygdom eller infektion, såsom kulderystelser, hoste eller feber; En udslæt på hans eller hendes hoved, ansigt eller mave.

Kvalme og opkast; Mavesmerter; Smertefulde hals; Rødme, kløe eller hævelse på injektionsstedet.

En øget risiko for en alvorlig infektion. Biologics påvirke kroppens evne til at bekæmpe alle infektioner. Så hvis dit barn får feber, forkølelse eller influenza, mens han eller hun tager denne medicin, så lad lægen vide med det samme; En øget risiko for blod eller lidelser. Ring til lægen, hvis dit barn har symptomer på blodsygdomme (såsom blå mærker eller blødning) eller symptomer på nervesystemet problemer (såsom følelsesløshed, svaghed, prikken, eller problemer med synet); En øget risiko for lymfom (en type blodkræft) hos børn og unge, der tager denne medicin længere end 2½ år (30 måneder). Voksne, børn og unge, der tager denne medicin har også en større risiko for leukæmi og andre kræftformer; En øget risiko for psoriasis; En øget risiko for leverskader. Ring til lægen, hvis dit barns hud begynder at se gul, hvis han eller hun er meget træt, eller hvis dit barn har feber og mørkebrune urin.