biologisk krigsførelse behandling: første information støtte til biologisk krigsførelse

Opdagelse

Tidlig påvisning af en biologisk agens i miljøet giver mulighed for tidlig, specifik behandling samt tid til at behandle andre, som blev udsat ved at give beskyttende medicin. I øjeblikket er det amerikanske forsvarsministerium evaluere enheder at opdage skyer af biologiske kampstoffer i luften.

Læger skal kunne identificere tidlige ofre og genkende mønstre af sygdom. Hvis usædvanlige symptomer, er et stort antal mennesker med symptomer, døde dyr eller andre inkonsekvent lægelige fund bemærket, bør mistænkes en biologisk krigsførelse angreb. Læger indberetter disse mønstre til offentlige sundhed embedsmænd.

beskyttelsesforanstaltninger

kan træffes foranstaltninger mod biologiske kampstoffer. Hvis der modtages nok advarsel, bør startes disse foranstaltninger, så snart en biologisk agens er mistanke.

 fra

KILDER

: “Hvor Biologisk agenter leveres som opdaget.”

Medscape: “CBRNE – midler til biologisk krigsførelse.”

Pollental, behandling tips og meget mere.

Det er ikke noget at kimse af.

Masker: I øjeblikket tilgængelige masker, såsom militær gasmaske eller højeffektiv partikler luft (HEPA) filtermasker anvendes til tuberkulose eksponering, bortfiltrere de fleste biologiske krigsførelse partikler leveret gennem luften. Men ansigtet sæler på syge-montering masker ofte lække. For en maske til at passe ordentligt, skal den være forsynet med en persons ansigt.

Tøj: De fleste biologiske agenser i luften ikke trænge ubrudt hud, og få organismer holde sig til huden eller tøjet. Efter en aerosol angreb, den enkle fjernelse af tøj eliminerer et stort flertal af overfladekontaminering. Grundig brusebad med sæbe og vand fjerner 99,99% af de få organismer, som kan stå på ofrets hud.

Medicinsk personale Beskyttelse: Sundhed behandlere behandler ofre for biologisk krigsførelse må ikke brug for særlige dragter, men skal bruge latex handsker og tage andre forholdsregler, såsom at bære kjoler og masker med beskyttende øje skjolde. Ofre ville være isoleret i private værelser under behandling.

Antibiotika: Ofre for biologisk krigsførelse kan gives antibiotika oralt (piller) eller gennem en IV, endnu før det specifikke middel identificeres.

Vaccinationer: I øjeblikket beskyttende vacciner (givet som skud) er tilgængelige mod miltbrand, botulisme, tularæmi, pest, Q-feber, og kopper. Den udbredte immunisering af ikke-militære personale er ikke i øjeblikket anbefalet af et statsligt organ. Immune beskyttelse mod ricin og stafylokokker toksiner kan også være muligt i den nærmeste fremtid.