blodsukkerapparat: hvordan man vælger

Mange typer af blodsukkerapparater er tilgængelige. Her er hvordan du vælger en, der passer til dine behov og livsstil.

Hvis du har diabetes, vil du sandsynligvis brug for et blodsukkerapparat for at måle og vise mængden af ​​sukker (glukose) i blodet. Motion, mad, medicin, stress og andre faktorer påvirker dit blodsukker. Ved hjælp af et blodsukkerapparat kan hjælpe dig med bedre at styre din diabetes ved at spore eventuelle udsving i dit blodsukker niveau.

Mange typer af blodsukkerapparater er tilgængelige, fra basismodeller til mere avancerede målere med flere funktioner og muligheder. Udgifterne til blodsukkerapparater og teststrimler varierer, som dåse forsikringsdækning. Undersøgelse dine muligheder, før de beslutter, hvilken model til at købe.

Når du vælger et blodsukkerapparat, kan det hjælpe at kende de grundlæggende i, hvordan de arbejder. For at bruge de fleste blodsukkerapparater, du først indsætte en teststrimmel i apparatet. Så du stikker en ren fingerspids med en speciel nål (lancet) for at få en dråbe blod. Du rører forsigtigt teststrimlen til blodet og vente på en blodsukker læsning at blive vist på skærmen.

Når det bruges og opbevares korrekt, blodglukosemålere er generelt præcise i, hvordan de måler glukose. De adskiller sig i den type og antallet af funktioner, de tilbyder. Her er flere faktorer at overveje, når du vælger et blodsukkerapparat

Selvom finger stikker stadig den gyldne standard for overvågning blodsukker, er forskerne udvikler produkter designet til at tage “av” ud af processen. Spørg din læge om disse alternativer.

Hvis du har kigget på omkostningerne, funktioner og andre overvejelser, og stadig er usikker som blodsukkerapparat til at købe, så spørg din læge eller diabetes pædagog til henstilling.

besøge din læge