bradykardi

Bradykardi er en langsommere end normalt puls. Hjertet normalt slår mellem 60 og 100 gange i minuttet i en voksen i hvile. Hvis du har bradykardi (brad-e-Kahr-dee-uh), dit hjerte slår færre end 60 gange i minuttet.

Bradykardi kan være et alvorligt problem, hvis hjertet ikke pumper tilstrækkeligt iltet blod til legemet. For nogle mennesker, dog bradykardi forårsager ikke symptomer eller komplikationer.

Når en langsom puls er normal

En implanteret pacemaker og andre behandlinger kan korrigere bradykardi og hjælpe dit hjerte holde en passende sats.

Hvornår skal se en læge

Hvis du har bradykardi, kan din hjerne og andre organer ikke får den tilførsel af ilt, de har brug for. Som et resultat, kan du opleve disse bradykardi symptomer

Elektriske kredsløb af hjertet

En hvilepuls langsommere end 60 slag et minut kan være normal for nogle mennesker, især for raske unge voksne og trænede atleter. For disse mennesker, er bradykardi ikke som et sundhedsproblem.

Sinusknuden problemer

En række betingelser kan forårsage tegn og symptomer på bradykardi. Det er vigtigt at få en hurtig, præcis diagnose og passende pleje. Se din læge, hvis du eller dit barn oplever symptomer på bradykardi.

Hvis du besvimer, har åndedrætsbesvær eller har brystsmerter varer mere end et par minutter, få akut lægehjælp eller besøge din læge eller din lokale alarmnummer. Søge akut lægehjælp til alle, oplever disse symptomer.

Bradykardi er forårsaget af noget, der forstyrrer den normale elektriske impulser, der styrer hastigheden af ​​dit hjerte pumpefunktion. Mange ting kan forårsage eller bidrage til problemer med din hjertets elektriske system, herunder

Dit hjerte består af fire kamre – to øverste kamre (Atria) og to nedre kamre (ventriklerne). Rytmen i dit hjerte normalt styres af en naturlig pacemaker (sinusknuden) placeret i højre atrium. Den sinusknuden producerer elektriske impulser, der indleder hvert hjerteslag.

Fra sinusknuden, elektriske impulser rejse på tværs af forkamre, hvilket får forkamrene at trække sig sammen og pumpe blod ind i hjertekamrene.

De elektriske impulser derefter nå frem til en klynge af celler kaldet atrioventrikulær (AV) node.

AV-knuden sender signalet til en specialiseret samling af celler kaldet bundtet af His. Disse celler transmittere signalet ned en venstre gren betjener den venstre ventrikel og en højre gren betjener den højre ventrikel.

Når den elektriske impuls bevæger sig ned disse grene, ventriklerne kontrakt og pumpe blod – højre hjertekammer sende iltfattigt blod til lungerne og venstre hjertekammer sende iltet blod til legemet.

Bradykardi opstår, når elektriske signaler bremse eller blokeres.

Bradykardi starter ofte i sinusknuden. En langsom hjerterytme kan forekomme, fordi sinusknuden

Hos nogle mennesker, kan sinusknuden problemer resultere i vekslende langsomme og hurtige puls (bradykardi-takykardi syndrom).

Bradykardi kan også opstå, fordi elektriske signaler, der transmitteres gennem forkamrene ikke overføres til hjertekamrene (hjerte blok, eller atrioventrikulær blok).

Heart blok (AV-blok)

Alder

Risikofaktorer relateret til hjertesygdomme

Hvad du kan gøre

Hvad de kan forvente fra din læge

Elektrokardiogram (EKG eller EKG)

Laboratorium og andre tests

Behandling underliggende sygdomme

Ændring i medicin

Pacemaker

Undgå hjertesygdom

Overvåg og behandle eksisterende hjertesygdom

Afbrydelsen af ​​det elektriske signal kan forekomme i AV-knuden, bundtet af His, eller andet sted langs den venstre og højre grene, der sender elektriske signaler til ventriklerne. Heart blokke er klassificeret baseret på den grad, i hvilken signaler fra forkamre nå dit hjerte vigtigste pumpe kamre (ventriklerne).

Tredje-grad (komplet) hjerteblok. I tredje grads hjerteblok, ingen af ​​de elektriske impulser fra hjertets forkamre når ventriklerne. Når dette sker, bundtet af hans eller andre væv i hjertekamrene funktion som erstatning pacemakeren til ventriklerne.

Disse erstatninger resulterer i langsom og til tider upålidelige elektriske impulser til at styre rytmen af ​​hjertekamrene.

Grenblok. Afbrydelsen af ​​et elektrisk signal eller andet sted i højre eller venstre bundt grene, nær slutningen af ​​vejen for elektriske impulser, kaldes en grenblok.

Alvoren af ​​grenblok afhænger af, om de to brancher er berørt, tilstedeværelsen af ​​andre typer af hjerteblok og graden af ​​skader på hjerte væv.

Komplikationer af ubehandlet bradykardi varierer afhængigt af hvordan langsom puls er, hvor den elektriske ledning problemet opstår, og hvilken form for skade kan være til stede i hjertet væv.

Hvis bradykardi er stor nok til at forårsage symptomer, kan mulige komplikationer af langsom puls omfatte

En vigtig risikofaktor for bradykardi er alder. Hjerteproblemer, der ofte er forbundet med bradykardi, er mere almindelig hos ældre voksne.

Bradykardi er ofte forbundet med skader på hjertevæv fra en form for hjertesygdom.

Derfor kan faktorer, der øger risikoen for hjertesygdom også øge risikoen for bradykardi. Livsstilsændringer eller medicinsk behandling kan nedsætte risikoen for hjertesygdomme i forbindelse med følgende faktorer

Uanset om du først se din praktiserende læge eller få akut lægehjælp, vil du sandsynligvis blive henvist til en læge uddannet i hjerte betingelser (kardiolog) for en eller flere aftaler for en komplet diagnostisk vurdering.

Hvis det er muligt, tage langs et familiemedlem eller en ven, der kan give nogle moralsk støtte og hjælpe dig med at holde styr på nye oplysninger. Fordi der kan være meget at diskutere, vil det være nyttigt at fremstille så meget som muligt.

Lav en liste på forhånd, at du kan dele med din læge. Din liste bør indeholde

Liste dine spørgsmål fra vigtigst for mindst vigtigt i tilfælde tiden løber ud. Grundlæggende spørgsmål at spørge din læge kan nævnes

Ud over de spørgsmål, du har forberedt at spørge din læge, tøv ikke med at stille yderligere spørgsmål, der kan komme op i løbet af din ansættelse.

Din læge vil sandsynligvis spørge dig en række spørgsmål. Være klar til at besvare dem kan forbeholde tid til at gå over alle punkter, du ønsker at bruge mere tid på. Din læge kan bede

For at diagnosticere din tilstand, vil din læge gennemgå dine symptomer, gennemgå din medicinske og familiens historie, og foretage en fysisk undersøgelse.

Din læge vil også bestille en række tests for at måle din puls, skabe en forbindelse mellem en langsom puls og dine symptomer, og identificere forhold, der kan være årsag bradykardi.

Et elektrokardiogram, også kaldet et EKG eller EKG, er en primær redskab til at vurdere bradykardi.

En EKG anvender små sensorer (elektroder) er knyttet til dit bryst og arme til at registrere elektriske signaler, som de rejser gennem dit hjerte. Din læge kan søge efter mønstre blandt disse signaler til at bestemme, hvilken slags bradykardi du har.

Din læge kan også have du bruger en bærbar EKG enhed derhjemme til at give flere oplysninger om din puls og at etablere en sammenhæng mellem en langsom puls og symptomdebut. Disse enheder omfatter

Holter monitor. Denne bærbare EKG enhed bæres i lommen eller båret på et bælte eller skulderrem. Det kan optage dit hjerte aktivitet for en hel 24-timers periode, hvilket giver din læge med en langvarig kig på din hjerterytme.

Din læge vil sandsynligvis bede dig om at holde en dagbog i løbet af de samme 24 timer. Du vil beskrive eventuelle symptomer, du oplever og registrere den tid, de opstår.

Begivenhed optager. Denne bærbare EKG enhed er beregnet til at overvåge dit hjerte aktivitet over et par uger til et par måneder. Du aktiverer det kun, når du oplever symptomer, der kan være relateret til en langsom puls.

Når du føler symptomer, du trykker på en knap, og en EKG strimmel af de foregående par minutter og efter få minutter registreres. Dette tillader din læge til at bestemme din hjerterytme på tidspunktet for dine symptomer.

Din læge kan også bruge en EKG monitor, mens de udfører andre tests for at forstå konsekvenserne af bradykardi. Undersøgelserne omfatter

Vip bord test. Denne test hjælper din læge bedre at forstå hvordan din bradykardi bidrager til besvimelsesanfald. Du ligger fladt på et særligt skema, og derefter bordet er vippet som hvis du stod op.

Ændringer i stillingen kan forårsage besvimelse staver og hjælpe din læge til at etablere en forbindelse mellem din puls og besvimelse episoder.

Din læge vil bestille blodprøver for at screene for underliggende forhold, der kan være medvirkende til bradykardi, såsom en infektion, hypothyreoidisme eller en elektrolyt ubalance.

Hvis søvnapnø mistænkes for at bidrage til bradykardi, kan du gennemgå test til kontrol din søvn.

Behandling for bradykardi afhænger af typen af ​​elektrisk ledning problem, sværhedsgraden af ​​symptomer og årsagen til din langsom puls.

Hvis en underliggende lidelse, såsom hypothyroidisme eller obstruktiv søvnapnø, er årsag bradykardi, kan behandling af lidelsen korrigere bradykardi.

En række lægemidler, herunder nogle til at behandle andre hjertelidelser, kan forårsage bradykardi.

Din læge vil kontrollere, hvad medicin du tager, og kan anbefale alternative behandlinger. Ændring narkotika eller sænke doser kan rette problemer med en langsom puls.

Når alternative behandlinger ikke er muligt, og symptomer kræver behandling, en pacemaker er nødvendig.

En pacemaker er et batteridrevet enhed på størrelse med en mobiltelefon, der er implanteret under din kraveben. Ledninger fra enheden er ført gennem vener og ind i dit hjerte. Elektroder i slutningen af ​​trådene er fastgjort til hjertevæv.

Den pacemaker overvåger din puls og genererer elektriske impulser som nødvendigt for at opretholde en passende sats.

De fleste pacemakere også fange og oplysninger, som din hjertespecialist kan bruge til at overvåge dit hjerte. Du vil få regelmæssigt planlagte opfølgende udnævnelser til at kontrollere dit hjerte og sikre den korrekte funktion af din pacemaker.

Den mest effektive måde at forebygge bradykardi er at reducere din risiko for at udvikle hjertesygdom. Hvis du allerede har en hjertesygdom, overvåge den og følg din behandling plan for at sænke din risiko for bradykardi.

Behandle eller fjerne risikofaktorer, som kan føre til hjertesygdomme. Tag følgende trin

Hvis du allerede har en hjertesygdom, der ting, du kan tage for at sænke din risiko for at udvikle bradykardi eller en anden hjerterytmen disorder

besøge din læge