brimonidin (oftalmologiske rute) korrekt anvendelse

Dosering

Mistede dosis

Brug denne medicin kun som anvist af din læge. Brug ikke mere af det, ikke bruger det oftere, og ikke bruge det i længere tid end din læge bestilt.

Hvis din læge bestilt to forskellige øjendråber skal anvendes sammen, vente mindst 5 minutter efter du sætte den første medicin i øjet til at bruge den anden medicin. Dette vil forhindre den anden medicin fra “udvaskning” den første.

For at anvende øjendråber

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Opbevaring

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, anvende den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.