bryde dårlige, usunde spisevaner og tabe

Slankekure røven ud, men stadig ikke i stand til at tabe alle de pounds? Det kunne være du spiser mere end du tror!

Hvordan er det muligt, siger du? Eksperter rapportere det er nemmere end du tror, ​​takket være vores “heftig vaner” – ubevidste bindinger mad med aktiviteter, der til tider får os til at spise mere, end vi er klar over.

“Alt for ofte vi spiser på” auto pilot “- vi forbinder mad med visse aktiviteter eller endda tidspunkter af dagen, og uden egentlig at være opmærksom på, hvor meget vi forbruge, vi spise for meget,” siger Warren Huberman, ph.d., en psykolog med NYU medicinsk program for kirurgisk vægttab.

Uanset om det er ubevidst knasende chips, mens du surfer på nettet, sensationsprægede, at 20-ounce flaske sodavand hver gang telefonen ringer, eller nogle gange, bare automatisk parring to fødevarer sammen – ligesom nå til en chokolade doughnut, hver gang du lugter din morgenkaffe – eksperter siger gamle vaner dør hårdt, selv når vi er på en kost.

Din hjerne gemmer tingene på en måde, der gør livet let for dig, så hvis du gør tingene på en bestemt måde et antal gange din hjerne siger, “OK det er sådan, vi gør tingene; når disse vaner omfatter mad, kan overspisning blive et simpelt spørgsmål om ubevidste forening, “siger Huberman.

Vægtkontrol psykolog Abby Aronowitz, PhD er enig: “Hvis en reaktion på en stimulus belønnes løbende, at svar hurtigt bliver forbundet til stimulus Så hvis du altid belønner tanken om at have en kop kaffe med at nå frem til en doughnut, end dem. to tanker bliver tilsluttet i dit sind, “siger Aronowitz, forfatter til din endelige kost.

Men det er ikke kun foreninger, der er fastsat i vores hjerne. Det er også cravings. Huberman fortæller, at hvis for eksempel, har vi, at kaffe og donut sammen nok gange, ikke alene er vi konditioneret at nå til disse to elementer sammen, vores hjerne faktisk opstiller en trang for at sikre det er, hvad vi gør.

“Det betyder, at hvis du har kaffe og en donut hver morgen i 90 lige morgener, på den 91. morgen, når du hælder, at kop kaffe, vil du blive kræver en doughnut, fordi disse to fødevarer er forbundet i din hjerne,” siger Huberman .

Cravings, siger han, er ikke tilfældig, men snarere lært. “Du har aldrig tørster fødevarer, du ikke har smagt. Du er nødt til at lære visse ting i orden for din hjerne til at tørster det, og når du gentager noget nok gange trangen bliver en del af din hjerne repertoire,” siger han.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Mens du træner, bør du regne imellem …