cafcit

Koffein anvendes også i kombination med ergotamin (til behandling af migræne og klyngehovedpine) eller med visse smertestillende, såsom aspirin eller aspirin og acetaminophen. Når det bruges på denne måde, kan koffein øge effektiviteten af ​​de andre lægemidler. Koffein er undertiden anvendes i kombination med et antihistamin til at overvinde døsighed forårsaget af antihistamin.

Bruger For Cafcit

Citreret koffein anvendes til behandling vejrtrækningsproblemer hos for tidligt fødte børn.

Koffein kan også anvendes til andre betingelser, som fastsættes af din læge.

Koffein er til stede i kaffe, te, sodavand, kakao, chokolade, og kolanødder.

Koffein pulver og tabletter er tilgængelige uden recept, men kan din læge har særlige instruktioner om korrekt brug. Citreret koffein og koffein og natriumbenzoat skal administreres kun af eller under tilsyn af din læge.

Når et lægemiddel er godkendt til markedsføring til en bestemt anvendelse, kan erfaringer viser, at det er også nyttigt for andre medicinske problemer. Selv om disse anvendelser ikke er medtaget i produktmærkning, er koffein bruges i visse patienter med følgende sygdomme

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på lægemidler i denne gruppe eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Med undtagelse af spædbørn, der er ingen specifikke oplysninger sammenligne brugen af ​​koffein i børn brug i andre aldersgrupper. Dog forventes ikke denne medicin til at forårsage forskellige bivirkninger eller problemer hos børn end det gør hos voksne.

Før ibrugtagning Cafcit

Mange lægemidler er ikke blevet undersøgt specifikt hos ældre mennesker. Derfor kan det ikke være kendt, om de arbejder nøjagtig samme måde, som de gør i yngre voksne eller hvis de forårsager forskellige bivirkninger eller problemer hos ældre mennesker. Der er ingen specifik information sammenligne brug af koffein hos ældre med brug i andre aldersgrupper.

Undersøgelser hos mennesker har vist, at koffein kan forårsage abort eller kan bremse væksten af ​​en udviklende foster, når det gives i doser større end 300 mg (et beløb svarende til tre kopper kaffe) om dagen. Endvidere kan anvendelse af store mængder af koffein fra moderen under graviditeten forårsage problemer med hjerterytmen af ​​fosteret. Det anbefales derfor, at gravide kvinder forbruger mindre end 300 mg koffein om dagen. Dyreforsøg har vist, at koffein forårsager fødselsdefekter, når det gives i meget store doser (beløb svarende til 12 til 24 kopper kaffe om dagen) og problemer med knoglevækst, når det gives i mindre doser.

Koffein udskilles i modermælk i små mængder og kan ophobes i ammende baby. Undersøgelser har vist, at babyer kan forekomme nervøs og har problemer med at sove, når deres mødre drikker store mængder af koffein-holdige drikke.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Fortæl din læge, hvis du tager nogen anden receptpligtig eller nonprescription (over-the-counter [OTC]) medicin.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​lægemidler i denne klasse. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Tag koffein i pulver- eller tabletform kun som anvist. Du må ikke tage mere af det, ikke tage det oftere, og ikke tage det i længere tid end foreskrevet. Tager for meget af denne medicin kan øge risikoen for bivirkninger. Det kan også blive vanedannende.

For patienter, der tager pulverform af dette lægemiddel: Hver pakke indeholder en dosis af medicin. Indholdet af pakken kan omrøres i vand eller anden væske og drikkes. Eller kan pulveret anbringes på tungen og skyllet ned med vand eller andet flydende drik.

For patienter, der tager den orale opløsning form af denne medicin: Smid ubrugt del af medicinen tilbage i engangshætteglas (flaske). Følg producentens anvisninger til brug.

Hvis du tror, ​​denne medicin ikke fungerer korrekt, efter du har taget det i lang tid, ikke øge dosis. For at gøre dette kan øge risikoen for bivirkninger.

Dosis lægemidler i denne klasse vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af disse lægemidler. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Koffein pulver og tabletter er kun lejlighedsvis skal benyttes. De er ikke beregnet til at erstatte søvn og bør ikke anvendes regelmæssigt til dette formål. Hvis usædvanlig træthed eller svaghed eller døsighed fortsætter eller vender tilbage ofte, tjekke med din læge.

Før du har nogen medicinske tests, fortælle lægen, der har ansvaret, at du tager denne medicin. Resultaterne af nogle tests på hjertet kan blive påvirket af denne medicin.

Den anbefalede dosis af dette lægemiddel indeholder omtrent samme mængde koffein som en kop kaffe. Drik ikke store mængder af koffein-holdige kaffe, te eller sodavand, mens du tager denne medicin. Også, ikke tage store mængder af andre lægemidler, der indeholder koffein. For at gøre dette kan forårsage uønskede virkninger.

Korrekt brug af Cafcit

Mængden af ​​koffein i nogle almindelige fødevarer og drikkevarer er som følger

Koffein kan forårsage nervøsitet eller irritabilitet, besvær med at sove, svimmelhed, eller en hurtig eller dunkende hjerteslag. Hvis disse effekter, ophøre med at anvende koffein-holdige drikke og medicin, og ikke spiser store mængder af chokolade-holdige produkter.

For at undgå problemer med at sove, ikke tage koffeinholdige drikkevarer eller medicin for tæt på sengetid.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge så hurtigt som muligt, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Når du holder op med at bruge medicinen, kan din krop har brug for tid til at tilpasse sig. Længden af ​​den tid det tager, afhænger af mængden af ​​medicin, du bruger, og hvor længe du har brugt det. I løbet af denne tid, tjekke med din læge, hvis du bemærker nogen af ​​følgende bivirkninger

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

Forholdsregler Mens du bruger Cafcit

Tilgængelighed Rx / OTC Rx og / eller OTC

Graviditet Kategori Multiple Risk afhænger af brugen

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på FDA

WADA Klasse WADA antidoping Klassifikation

Cafcit Side Effects

Cafcit (koffein)

Hypersomni koffein, Vivarin, NoDoz, Lucidex, holde sig vågen

Apnø hos præmature theophyllin, koffein, aminophyllin, Theo-24, Theo-Dur, Uniphyl, Phyllocontin, Theochron, Elixophyllin, Theo-Time

 eller gå deltage i Cafcit støttegruppe til at forbinde med andre, der har samme interesser.