cannabis til ms: kan det hjælpe med at behandle symptomerne?

Nylige undersøgelser fandt, at et ekstrakt af cannabis tages i kapselform kan lindre multiple sklerose (MS) symptomer, såsom muskelstivhed (spasticitet) og spasmer, og kan også mindske smerter. En blanding af cannabis ekstrakter taget i sprayform muligvis reducerer symptomerne på spasticitet, smerter og blære haster.

Men brugen af ​​cannabis til behandling af MS-symptomer er kompliceret.

Alle cannabis-baserede lægemidler har bivirkninger, og nogle kan være alvorlige, herunder

Cannabis er et føderalt kontrolleret stof. På dette tidspunkt, kan medicinsk marihuana ordineres lovligt i ca. 20 stater og i Washington, DC

Til dato har Food and Drug Administration godkendt to syntetiske former for marihuana til medicinsk brug, dronabinol (Marinol) og nabilon (Cesamet), begge tilgængelige i kapselform.

Begge lægemidler er godkendt til behandling af kvalme og opkastning i forbindelse med kemoterapi, som ikke reagerer på standardbehandling. Dronabinol er også godkendt til tab af appetit i forbindelse med vægttab hos personer med AIDS. På dette tidspunkt er de lægemidler, der ikke er godkendt til andre formål.

En mundtlig cannabis-ekstrakt spray, Sativex (Sativex), er i øjeblikket ikke tilgængelig i USA også, røget marihuana ikke er blevet tilstrækkeligt undersøgt for sikkerhed og gavn.

Rollen af ​​cannabis til MS-symptomer er ikke fuldt defineret. Fremtidig forskning vil hjælpe med at bestemme balancen mellem fordele og risici ved cannabis og sammenligne dens virkninger med andre behandlinger til rådighed til behandling af spasticitet, smerter og andre MS-symptomer.

Med

besøge din læge