carnitor

Terapeutisk Klasse: Amino Acid Supplement

Bruger For Carnitor

Carnitin kommer i to former. Levocarnitine (L-carnitin) må ikke forveksles med D, L-carnitin formular (mærket som “vitamin B T”). Kun L-formen af ​​carnitin, som kroppen anvender grov carnitinmangel. D, L-formen hjælper ikke kroppen bruge fedt og kan faktisk forstyrre og forårsage en mangel på levocarnitine.

Visse levocarnitine produkter er specifikt er godkendt af den amerikanske Food and Drug Administration til medicinsk brug og er kun tilgængelige med din recept.

Når et lægemiddel er godkendt til markedsføring til en bestemt anvendelse, kan erfaringer viser, at det er også nyttigt for andre medicinske problemer. Selv om denne brug ikke er inkluderet i produktmærkning, der levocarnitine anvendes i visse patienter med følgende medicinske tilstand

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For denne medicin, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Selv om der er ingen specifikke oplysninger sammenligne brugen af ​​levocarnitine hos børn med brug i andre aldersgrupper, forventes ikke dette kosttilskud til at forårsage forskellige bivirkninger eller problemer hos børn end det gør hos voksne.

Der er ingen specifik information sammenligne brug af levocarnitine hos ældre med brug i andre aldersgrupper, men forventes ikke denne medicin til at forårsage forskellige bivirkninger eller problemer hos ældre mennesker end den gør hos yngre voksne.

Før ibrugtagning Carnitor

Der foreligger ikke tilstrækkelige undersøgelser hos kvinder til bestemmelse af spædbarn risiko, når du bruger denne medicin under amning. Afvejes de potentielle fordele mod de potentielle risici, før du tager denne medicin, mens du ammer.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager denne medicin, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​denne medicin. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Dette afsnit indeholder oplysninger om den korrekte brug af en række produkter, der indeholder levocarnitine. Det kan ikke være specifik for Carnitor. Læs med omhu.

Tag levocarnitine med eller lige efter måltider. Også, hvis du tager det i flydende form, drikker den langsomt. Det vil være mindre tilbøjelige til at forstyrre din mave, hvis du tager det på denne måde. Den flydende form kan tages alene eller opløst i drink eller anden væske mad.

Denne medicin er også mindre tilbøjelige til at forårsage uønskede virkninger, når der er en konstant mængde i blodet. Hvis du tager mere end én dosis om dagen, tage doser på jævnt fordelte gange i løbet af dagen. Dosis bør anbragt med mindst 3 til 4 timer fra hinanden. Hvis du har brug for hjælp til at planlægge de bedste tidspunkter at tage din medicin, tjekke med din læge eller sygeplejerske.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Du må ikke ændre mærker eller doseringsformer af levocarnitine uden først at tjekke med din læge. Forskellige produkter kan ikke arbejde på samme måde. Hvis du genopfylde din medicin, og det ser anderledes, tjekke med din apotek.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Tager doser for tæt på hinanden kan øge maveproblemer.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Du må ikke ændre mærker eller doseringsformer af levocarnitine uden først at tjekke med din læge. Forskellige produkter kan ikke arbejde på samme måde. Hvis du genopfylde din medicin, og det ser anderledes, tjekke med din apotek.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Korrekt brug af levocarnitine

Spørg din læge så hurtigt som muligt, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

kun Tilgængelighed Rx Prescription

Graviditet Kategori B Ingen dokumenteret risiko hos mennesker

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Forholdsregler Mens du bruger Carnitor

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på FDA

Carnitinmangel L-carnitin, levocarnitine

Carnitor Side Effects

Carnitor (levocarnitine)