Catapres-TTS-2 transdermal

Terapeutisk Klasse: Antihypertensiv

Bruger For Catapres-TTS-2

Farmakologisk Klasse: Alpha-2 adrenerg agonist

Clonidin tilhører klassen af ​​lægemidler kaldet antihypertensiva. Det virker i hjernen til at ændre nogle af de nerveimpulser. Som et resultat, afslappe blodkarrene og blodet passerer gennem dem lettere, hvilket sænker blodtrykket. Når blodtrykket sænkes, er den mængde blod og ilt går til hjertet øges.

Denne medicin vil ikke helbrede din højt blodtryk, men det hjælpe med at kontrollere det. Derfor skal du fortsætte med at bruge det som anvist, hvis du forventer at sænke dit blodtryk og holde det nede. Du har måske til at tage højt blodtryk medicin for resten af ​​dit liv.

Denne medicin er kun tilgængelig med lægens recept.

Når et lægemiddel er godkendt til markedsføring til en bestemt anvendelse, kan erfaringer viser, at det er også nyttigt for andre medicinske problemer. Selv om disse anvendelser ikke er medtaget i produktmærkning er clonidin transdermal bruges i visse patienter med følgende sygdomme

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For denne medicin, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Før du bruger Catapres-TTS-2

Relevante undersøgelser er ikke udført på forholdet af alder over for virkningerne af clonidin transdermal i den pædiatriske population. Sikkerhed og virkning er ikke klarlagt.

Der foreligger ingen oplysninger om forholdet mellem alder til virkningerne af clonidin transdermal i geriatriske patienter. Men ældre patienter er mere tilbøjelige til at have aldersrelaterede hjerte- eller nyreproblemer, hvilket kan kræve forsigtighed og en justering af dosis for patienter, der fik clonidin transdermal.

Undersøgelser tyder på, at denne medicin kan ændre mælkeproduktion eller sammensætning. Hvis et alternativ til denne medicin ikke er ordineret, bør du overvåge spædbarnet for bivirkninger og tilstrækkeligt indtag mælk.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager denne medicin, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at behandle dig med denne medicin eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler kan medføre en øget risiko for visse bivirkninger, men ved hjælp af begge lægemidler kan være den bedste behandling for dig. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​denne medicin. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Dette afsnit indeholder oplysninger om den korrekte brug af en række produkter, der indeholder clonidin. Det kan ikke være specifik for Catapres-TTS-2. Læs med omhu.

Din læge vil fortælle dig, hvor meget af denne medicin at bruge, og hvor ofte. Din dosis kan være nødvendigt at ændre flere gange for at finde ud af, hvad der virker bedst for dig. Brug ikke mere medicin eller bruge det oftere end din læge fortæller dig til.

Ud over brugen af ​​denne medicin, kan behandling for din højt blodtryk omfatte vægtkontrol og ændringer i de typer af fødevarer, du spiser, især fødevarer med højt natrium (salt). Din læge vil fortælle dig, hvilke af disse er vigtigst for dig. Du bør tjekke med din læge, før du ændrer din kost.

Mange patienter, der har forhøjet blodtryk vil ikke mærke nogen tegn på problemet. Faktisk er mange patienter føler normal. Det er meget vigtigt, at du tager din medicin nøjagtigt som anvist, og at du holder dine aftaler med din læge, selvom du føler dig godt.

Husk, at denne medicin ikke vil helbrede din højt blodtryk, men det hjælpe med at kontrollere det. Du skal fortsætte med at tage det som anvist, hvis du forventer at sænke dit blodtryk og holde det nede. Du kan have til at tage højt blodtryk medicin for resten af ​​dit liv. Hvis højt blodtryk ikke behandles, kan det forårsage alvorlige problemer, såsom hjertesvigt, karsygdomme, slagtilfælde, eller nyresygdom.

For at bruge plaster

For at hjælpe dig med at huske at bruge din medicin, forsøger at anvende plasteret på samme tid og på samme dag i ugen.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Korrekt brug af clonidin

Hvis du glemmer at bære eller ændre en patch, sætte en på, så snart du kan. Hvis det næsten er tid til at sætte på din næste patch, vente indtil da til at anvende et nyt plaster og springe den, du gik glip af. Må ikke anvendes ekstra patches til at gøre op for den glemte dosis.

Hvis du går glip ændre depotplastret for 2 eller flere dage, skal du kontakte din læge med det samme. Hvis din krop siger sig medicinen for længe, ​​kan dit blodtryk gå op til et meget højt niveau og forårsage alvorlige bivirkninger.

Opbevar patches ved stuetemperatur i en lukket beholder, væk fra varme, fugt og direkte lys.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.

Efter at have fjernet et brugt plaster, fold plasteret på midten med den klæbende side sammen. Sørg for at bortskaffe det utilgængeligt for børn og kæledyr.

Det er vigtigt, at din læge kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg for at sikre, at denne medicin fungerer korrekt. Blodprøver kan være behov for at kontrollere for eventuelle uønskede virkninger.

Forholdsregler Mens du bruger Catapres-TTS-2

Du må ikke afbryde eller stoppe med at bruge denne medicin uden først at tjekke med din læge. Din læge kan have dig til gradvist at reducere det beløb, du bruger, inden du stopper det helt. Din blodtryk kan blive værre, når medicinen er stoppet pludseligt, hvilket kan forårsage alvorlige bivirkninger.

Sørg for at du har nok clonidin transdermal på hånden til at vare gennem weekender, helligdage eller ferier. Du bør ikke gå glip af nogen doser. Du vil måske spørge din læge til en anden skriftlige recept for clonidin at bære i din pung eller taske. Du kan have den fyldt, hvis du løber tør for medicin, når du er væk fra hjemmet.

Du kan have nogle huden rødme, udslæt, kløe, eller blærer på det sted, hvor du bære plasteret. Hvis denne irritation er svær eller ikke går væk, ringe til din læge. Fjern ikke plasteret, medmindre din læge fortæller dig til.

Før at have nogen form for kirurgi (inklusive tandkirurgi) eller akut behandling, fortælle lægen eller tandlægen, der har ansvaret, at du bruger denne medicin.

Før at have en magnetisk resonans imaging (MRI) scanning, fortælle lægen, der har ansvaret, at du bruger denne medicin. Hudforbrændinger kan forekomme på det sted, hvor plastret er slidt under denne procedure. Spørg din læge, hvis plastret bør fjernes, før de har en MR-scanning. Du har måske brug for at sætte et nyt plaster efter indgrebet.

Clonidin transdermal kan forårsage nogle mennesker til at blive døsig eller mindre opmærksom end de er normalt. Dette er mere tilbøjelige til at ske, når du begynder at bruge den, eller når du øge mængden af ​​medicin, du bruger. Sørg for at du ved, hvordan du reagerer på medicinen, før du kører, betjene maskiner eller gøre noget andet, der kunne være farligt, hvis du ikke er opmærksom.

Clonidin transdermal vil føje til virkningerne af alkohol og andre centrale nervesystem (CNS) depressiva. CNS-depressiva er medicin, der bremser nervesystemet og kan give sløvhed. Nogle eksempler på CNS-depressiva er antihistaminer eller medicin for høfeber, allergi, eller forkølelse, sedativa, beroligende midler, eller sovemedicin, recept smerte medicin eller narkotika, barbiturater eller medicin for anfald, muskelrelaksantia, eller anæstetika, herunder nogle dental anæstetika. Spørg din læge, før du tager nogen af ​​ovenstående, mens du bruger denne medicin.

Catapres-TTS-2 Side Effects

Catapres-TTS (clonidin)

Denne medicin kan forårsage tørhed i øjnene. Hvis du bruger kontaktlinser, kan dette være et problem for dig. Tal med din læge, hvis du bruger kontaktlinser, og drøfte, hvordan man behandler tørhed.

Svimmelhed, uklarhed eller besvimelse kan forekomme, efter du bruger denne medicin, især når du står op pludselig fra en liggende eller siddende stilling. Kom op langsomt kan hjælpe, men hvis problemet fortsætter eller bliver værre, skal du kontakte din læge.

Den svimmelhed, uklarhed eller besvimelse er også mere tilbøjelige til at opstå, hvis du drikker alkohol, står for lange perioder, motion, eller hvis vejret er varmt. Mens du bruger clonidin, være omhyggelig med at begrænse mængden af ​​alkohol du drikker. Også bruge ekstra pleje under træning eller varmt vejr, eller hvis du skal stå i lang tid.

Du må ikke tage anden medicin, medmindre de er blevet drøftet med din læge. Dette omfatter recept eller nonprescription (over-the-counter [OTC]) lægemidler og naturlægemidler eller vitamintilskud. Du bør undgå over-the-counter [OTC] lægemidler til appetit kontrol, astma, forkølelse, hoste, høfeber, eller problemer med bihulerne, da de kan have en tendens til at øge dit blodtryk.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge omgående, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Få akut hjælp omgående, hvis nogen af ​​følgende symptomer på overdosering opstår

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

kun Tilgængelighed Rx Prescription

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke udelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på FDA

Højt blodtryk lisinopril, amlodipin, metoprolol, hydrochlorthiazid, losartan, furosemid, atenolol, Lasix, Norvasc, Diovan, valsartan, enalapril, Toprol-XL, Benicar, Cozaar, Lopressor, Bystolic, irbesartan, Vasotec, Avapro, hydrochlorothiazid / lisinopril, dyazide , Zestril

 eller gå slutte støttegruppen Catapres-TTS til at forbinde med andre, der har samme interesser.