Ceron

Hoste / koldt kombinationer anvendes hovedsageligt til at lindre hoste på grund af forkølelse, influenza eller høfeber. De er ikke at blive anvendt til kronisk hoste, der opstår med rygning, astma, eller emfysem eller når der er en usædvanlig stor mængde slim eller slim (udtales Flem) med hoste.

Bruger For Ceron

Hoste / koldt kombinationsprodukter indeholder mere end én ingrediens. For eksempel kan nogle produkter indeholder et antihistamin, et middel mod kongestion og en analgetisk, foruden en medicin til hoste. Hvis du behandler dig selv, er det vigtigt at vælge et produkt, der er bedst til dine symptomer. Også i almindelighed, er det bedst at købe et produkt, der kun indeholder de lægemidler, du virkelig har brug for. Hvis du har spørgsmål om, hvilket produkt til at købe, tjekke med din apotek.

Da forskellige produkter indeholder ingredienser, der vil have forskellige forholdsregler og bivirkninger, er det vigtigt, at du kender ingredienserne i den medicin, du tager. De forskellige typer af ingredienser, der kan findes i hoste / kolde kombinationer indbefatter

Antihistaminer -Antihistamines anvendes til at lindre eller forhindre symptomerne på høfeber og andre former for allergi. De hjælper også lindre nogle symptomer på almindelig forkølelse, såsom nysen og løbende næse. De virker ved at forhindre virkningen af ​​et stof kaldet histamin, som er produceret af kroppen. Nogle eksempler på antihistaminer er indeholdt i disse kombinationer er

Dekongestanter -Decongestants producere en indsnævring af blodkar. Dette fører til rydning af nasal kongestion. Imidlertid kan denne virkning også øge blodtrykket hos patienter, der har forhøjet blodtryk. disse omfatter

Hostestillende -Antitussives hjælpe med at lindre hoste og er nogle indeholder et narkotisk. Disse hostestillende virke direkte på hoste i hjernen. Narkotika kan blive vanedannende, forårsager mental eller fysisk afhængighed, hvis de anvendes i lang tid. Fysisk afhængighed kan føre til tilbagetrækning bivirkninger, når du holder op med at tage medicinen.

Expectorants -Expectorants arbejde ved at løsne slim eller flegma i lungerne. Den vigtigste slimløsende bruges i hoste og kolde medicin er guaifenesin. Andre ingredienser, der tilsættes som expectorants (f.eks, ammoniumchlorid, calciumiodid, ioderet glycerol, ipecac, kalium guaiacolsulfonate, kaliumiodid, og natriumcitrat) er ikke påvist at være effektiv. Generelt til det bedste, du kan gøre løsne slim eller flegma er at drikke masser af vand.

Analgetika -Analgesics bruges i disse kombination medicin for at hjælpe med at lindre ømhed og smerter, der kan opstå med en almindelig forkølelse. disse omfatter

Før ibrugtagning Ceron

Anvendelsen af ​​for meget acetaminophen og salicylater samtidig kan forårsage nyreskader eller cancer i nyren eller urinblæren. Dette kan forekomme, hvis store mængder af begge lægemidler tages sammen i lang tid. Men tager de anbefalede mængder af kombination medicin, som indeholder både acetaminophen og et salicylat i korte perioder ikke er påvist, at forårsage disse uønskede virkninger.

Antikolinergika -Anticholinergics, såsom homatropin kan hjælpe producere en udtørrende virkning i næse og bryst.

Disse hoste og kolde kombinationer er tilgængelige både over-the-counter (OTC) og med lægens recept.

Du må ikke give nogen over-the-counter (OTC) hoste og kold medicin til en baby eller barn under 4 år. Ved hjælp af disse lægemidler i meget små børn kan forårsage alvorlige eller muligvis livstruende bivirkninger.

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på lægemidler i denne gruppe eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Meget små børn er normalt mere følsomme over for virkningerne af denne medicin. Inden jeg giver nogen af ​​disse kombination medicin til et barn, skal du kontrollere pakkens mærkat meget nøje. Nogle af disse lægemidler er for stærke til børn. Hvis du ikke er sikker på, om et bestemt produkt kan gives til et barn, eller hvis du har spørgsmål om det beløb, der giver, tjekke med din læge eller sygeplejerske, især hvis det indeholder

Du må ikke give nogen over-the-counter (OTC) hoste og kold medicin til en baby eller barn under 4 år. Ved hjælp af disse lægemidler i meget små børn kan forårsage alvorlige eller muligvis livstruende bivirkninger.

De ældre er normalt mere følsomme over for virkningerne af denne medicin, især hvis den indeholder

Lejlighedsvis brug af en hoste / forkølelse kombination er ikke forventes at forårsage problemer i fosteret eller i det nyfødte barn. Men når der anvendes disse lægemidler ved højere doser og / eller i længere tid, kan chancen der kan opstå problemer øges. For de enkelte bestanddele af disse kombinationer, bør betragtes følgende oplysninger, før du beslutter dig for at bruge en / kold kombination bestemt hoste

Nogle rapporter har antydet, at for meget brug af aspirin sent i graviditeten kan forårsage en nedsættelse af den nyfødte vægt og eventuel død af fosteret eller det nyfødte barn. Imidlertid havde mødrene i disse rapporter taget meget større mængder af aspirin, end der normalt anbefales. Studier af mødre, der tager aspirin i de doser, der normalt anbefales ikke vise disse uønskede effekter. Men der er en chance for, at regelmæssig brug af salicylater sent i graviditeten kan forårsage uønskede virkninger på hjertet eller blodgennemstrømningen i fosteret eller det nyfødte barn.

Anvendelse af salicylater, især aspirin, i de sidste 2 uger af graviditeten kan give blødning problemer i fosteret før eller under fødslen, eller i det nyfødte barn. Desuden kan for megen brug af salicylater i løbet af de sidste 3 måneder af graviditeten øge længden af ​​graviditeten, forlænge arbejdskraft, forårsage andre problemer under fødslen, eller forårsage alvorlig blødning i moderen før, under eller efter fødslen. Du må ikke tage aspirin i løbet af de sidste 3 måneder af graviditeten, medmindre det er blevet bestilt af din læge.

Hvis du ammer, chancen for, at kunne opstå problemer afhænger af ingredienserne i den kombination. For de enkelte bestanddele af disse kombinationer, følgende den gælder

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager et af disse lægemidler, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug medicin i denne klasse med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at behandle dig med en medicin i denne klasse eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Brug af medicin i denne klasse med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Brug medicin i denne klasse med nogen af ​​følgende anbefales normalt ikke, men kan være uundgåelige i nogle tilfælde. Hvis de bruges sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger din medicin, eller give dig særlige instruktioner om brugen af ​​fødevarer, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​lægemidler i denne klasse. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Korrekt brug af hoste og kolde kombinationer

Dette afsnit indeholder oplysninger om den korrekte brug af en række produkter, der indeholder hoste og kolde kombinationer. Det kan ikke være specifik for Ceron. Læs med omhu.

For at hjælpe løsne slim eller flegma i lungerne, drikke et glas vand efter hver dosis af denne medicin, medmindre andet er anvist af din læge.

Tag denne medicin kun som anvist. Du må ikke tage mere af det og ikke tage det oftere end anbefalet på etiketten, medmindre andet er bestemt af din læge. For at gøre dette kan øge risikoen for bivirkninger.

Du må ikke give nogen over-the-counter (OTC) hoste og kold medicin til en baby eller barn under 4 år. Ved hjælp af disse lægemidler i meget små børn kan forårsage alvorlige eller muligvis livstruende bivirkninger.

For patienter, der tager den forlængede frigivelse kapsel eller tabletform af denne medicin

For patienter, der tager den forlængede frigivelse oral opløsning eller oral suspension form af denne medicin

For patienter, der tager en kombination lægemiddel, der indeholder et antihistamin og / eller acetylsalicylsyre eller anden salicylat

Hvis en kombination lægemiddel, der indeholder aspirin har en stærk eddike lugt, skal du ikke bruge det. Denne lugt betyder medicinen bryder sammen. Hvis du har spørgsmål om dette, skal du kontakte apoteket.

Forholdsregler Mens du bruger Ceron

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Hold flydende form af medicinen fra at fryse. Må ikke opbevares i køleskab siruppen.

Hvis din hoste ikke er forbedret efter 7 dage, eller hvis du har en høj feber, udslæt, fortsatte hovedpine eller ondt i halsen med hoste, tjekke med din læge. Disse tegn kan betyde, at du har andre medicinske problemer.

For patienter, der tager en kodein-holdige medicin eller andre narkotiske analgetika (f.eks dihydrocodein, hydrocodon, oxycodon, og pentazocin)

Ceron Side Effects

For ammende mødre, der tager en kodein-holdige medicin eller anden narkotiske hoste medicin (dihydrocodein, hydrocodon, eller hydromorphon)

For patienter, der tager antihistamin-holdige medicin

For patienter, der tager decongestant-holdige medicin

For patienter, der tager narkotiske hostestillende (kodein, dihydrocodein, hydrocodon, eller hydromorphon) -indeholdende medicin

For patienter, der tager iodid (calcium iodid, ioderet glycerol, eller kaliumiodid) -holdige medicin

For patienter, der tager smertestillende-holdige medicin

For diabetespatienter, der tager aspirin- eller natriumsalicylat-holdige medicin

For patienter, der tager homatropin-holdige medicin

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Selv alvorlige bivirkninger forekommer sjældent når denne medicin tages som anbefalet, kan de være mere tilbøjelige til at opstå, hvis: for meget medicin er taget, er det taget i store doser, eller det er taget i en længere periode.

Få akut hjælp omgående, hvis nogen af ​​følgende symptomer på overdosering opstår

Hvis du er en ammende mor, og du bemærker nogen af ​​følgende symptomer på overdosering i dit barn, få akut hjælp med det samme

Spørg din læge så hurtigt som muligt, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Ikke alle de ovennævnte bivirkninger er blevet rapporteret for hver af disse lægemidler, men de er blevet indberettet for mindst én af dem. Der er nogle ligheder mellem disse kombination medicin, så mange af de ovennævnte bivirkninger kan forekomme med nogen af ​​disse lægemidler.

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.