choriongonadotropin (subkutan, intramuskulær rute, injektion rute) beskrivelse og mærkenavne

Choriongonadotropin er et stof, hvis handlinger er næsten den samme som for luteiniserende hormon (LH), som produceres af hypofysen. Det er et hormon, der normalt produceres også af placenta under graviditet. Choriongonadotropin har forskellige anvendelsesmuligheder for kvinder og mænd.

Hos kvinder er choriongonadotropin bruges til at hjælpe undfangelse forekommer. Det er normalt gives i kombination med andre lægemidler, såsom menotropiner og urofollitropin. Mange kvinder i behandling med disse lægemidler sædvanligvis har allerede prøvet clomifen alene (for eksempel Serophene) og har ikke været i stand til at forestille sig endnu. Choriongonadotropin bruges også i in vitro fertilisering (IVF) programmer.

Canadiske Varemærke

Hos mænd, LH og choriongonadotropin stimulere testiklerne til at producere mandlige hormoner som testosteron. Testosteron medfører udvidelsen af ​​penis og testikler og væksten i pubic og hår under armene. Det øger også produktionen af ​​sædceller.

Selvom choriongonadotropin er ordineret til at hjælpe nogle patienter tabe sig, skal det aldrig bruges på denne måde. Når det bruges forkert, kan choriongonadotropin forårsage alvorlige problemer.

Choriongonadotropin skal administreres kun af eller under umiddelbart opsyn af din læge.

Dette produkt er tilgængeligt i følgende doseringsformer

Pulver til opløsning; Solution

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For denne medicin, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

allergier

Choriongonadotropin, når de anvendes til behandling af kryptorkisme (en misdannelse, hvor testiklerne forblive inde i kroppen), har forårsaget kønsorganerne af nogle mandlige børn til at udvikle for hurtigt.

Pediatric

Der foreligger ikke tilstrækkelige undersøgelser hos kvinder til bestemmelse af spædbarn risiko, når du bruger denne medicin under amning. Afvejes de potentielle fordele mod de potentielle risici, før du tager denne medicin, mens du ammer.

Graviditet

Amning

Lægemiddelinteraktioner

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Fortæl din læge, hvis du tager nogen anden receptpligtig eller nonprescription (over-the-counter [OTC]) medicin.

Andre interaktioner

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Andre medicinske problemer

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​denne medicin. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Dosering

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Det er meget vigtigt, at din læge kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg for at sikre, at medicinen virker, og for at kontrollere for uønskede virkninger.

For kvinder, der tager denne medicin at blive gravid

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge så hurtigt som muligt, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Når du holder op med at bruge medicinen, kan det stadig producere nogle bivirkninger, der kræver opmærksomhed. I løbet af denne periode, skal du kontakte din læge omgående, hvis du bemærker følgende bivirkninger

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.