ciprofloxacin og hydrocortison otisk

Bruger For ciprofloxacin og hydrocortison

Terapeutisk Klasse: Anti-Inficeret / Anti-inflammatorisk Kombination

Farmakologisk Klasse: Adrenal Glukokortikoid

Kemisk Klasse: Ciprofloxacin

Ciprofloxacin tilhører klassen af ​​lægemidler kaldet fluoroquinolone antibiotika. Det virker ved at dræbe bakterierne eller forebyggelse deres vækst. Hydrocortison er et corticosteroid (kortison-lignende medicin), der bruges til at lindre rødme, kløe og hævelse forårsaget af øreinfektioner.

ciprofloxacin og hydrocortison er kun tilgængelig med lægens recept.

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For ciprofloxacin og hydrocortison, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion over for ciprofloxacin og hydrocortison eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Før ibrugtagning ciprofloxacin og hydrocortison

Passende undersøgelser udført til dato har ikke påvist pædiatrisk-specifikke problemer, som ville begrænse nytten af ​​ciprofloxacin og hydrocortison kombination hos børn.

Der foreligger ingen oplysninger om forholdet mellem alder til virkningerne af ciprofloxacin og hydrocortison kombination i geriatriske patienter.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager ciprofloxacin og hydrocortison, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug ciprofloxacin og hydrocortison med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at behandle dig med denne medicin eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Brug ciprofloxacin og hydrocortison med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Brug ciprofloxacin og hydrocortison med nogen af ​​følgende lægemidler kan medføre en øget risiko for visse bivirkninger, men ved hjælp af begge lægemidler kan være den bedste behandling for dig. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug ciprofloxacin og hydrocortison med nogen af ​​følgende kan forårsage en øget risiko for visse bivirkninger, men kan være uundgåelige i nogle tilfælde. Hvis de bruges sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger ciprofloxacin og hydrocortison, eller give dig særlige instruktioner om brugen af ​​fødevarer, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​ciprofloxacin og hydrocortison. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

ciprofloxacin og hydrocortison skal anvendes kun i øret. Brug det ikke i øjnene, og ikke tage det med munden. Hvis ciprofloxacin og hydrocortison uheld sluges, ringe til din læge med det samme.

Det er vigtigt, at den inficerede øre forbliver rent og tørt. Når badning, undgå at få den inficerede øre våd. Undgå svømning, medmindre din læge har instrueret dig andet.

Hvis du vil bruge øredråber

For at holde medicin som kim-fri som muligt, ikke røre applikatorspidsen på enhver overflade (herunder øret). Hold også beholderen tæt lukket.

Fortsæt med at bruge ciprofloxacin og hydrocortison for den fulde behandling tid, selvom du føler dig bedre efter de første par doser. Din infektion kan ikke rydde op, hvis du stopper med at bruge medicinen for tidligt. Gå ikke glip af nogen doser.

Dosen af ​​ciprofloxacin og hydrocortison vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af ciprofloxacin og hydrocortison. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af ciprofloxacin og hydrocortison, anvende den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Korrekt brug af ciprofloxacin og hydrocortison

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.

Hvis dine symptomer ikke forbedres, eller hvis de bliver værre, skal du kontakte din læge.

ciprofloxacin og hydrocortison kan forårsage alvorlige allergiske reaktioner, herunder anafylaksi, som kan være livstruende og kræver øjeblikkelig lægehjælp. Stop med at bruge ciprofloxacin og hydrocortison og ringe til din læge med det samme, hvis du har kløe, nældefeber, hæshed, udslæt, åndenød, vejrtrækningsbesvær, problemer med at synke, eller enhver hævelse af dine hænder, ansigt, eller mund.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge omgående, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Forholdsregler Mens du bruger ciprofloxacin og hydrocortison

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

kun Tilgængelighed Rx Prescription

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke udelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på FDA

ciprofloxacin og hydrocortison bivirkninger

ciprofloxacin / hydrocortison otisk

Akut otitis externa ciprofloxacin otisk, dexamethason oftalmologiske, benzocain otisk, Maxidex, Cortisporin-TC, Floxin Otic, Coly-Mycin S, Oticin HC, Benzotic, finafloxacin otisk, Americaine Otic, Xtoro, Cortane-B, Pinnacaine, Cetraxal, Pramox-HC

 eller gå deltage i ciprofloxacin / hydrocortison støtte gruppe til at forbinde med andre, der har samme interesser.