citrat af magnesia

Magnesium anvendes som et kosttilskud til personer, der er mangelfuld i magnesium. Selv om en afbalanceret kost normalt leverer al den magnesium en person har brug for, kan magnesium kosttilskud være nødvendige for patienter, der har mistet magnesium på grund af sygdom eller behandling med visse lægemidler.

Bruger For Citrate Of Magnesia

Mangel på magnesium kan føre til irritabilitet, muskelsvaghed og uregelmæssig hjerterytme.

Injicerbare magnesium gives kun af eller under opsyn af en læge eller sygeplejerske. Nogle orale magnesium præparater er kun tilgængelige med en recept. Andre er tilgængelige uden recept.

For et godt helbred, er det vigtigt, at du spiser en afbalanceret og varieret kost. Følg omhyggeligt enhver kost program din sundhedsplejerske kan anbefale. For din bestemt vitamin kosten og / eller mineralske behov, så spørg din læge eller sygeplejerske for en liste over egnede fødevarer. Hvis du tror, ​​at du ikke får nok vitaminer og / eller mineraler i din kost, kan du vælge at tage et kosttilskud.

De bedste kilder i kosten af ​​magnesium omfatter grønne bladgrøntsager, nødder, ærter, bønner og korn, hvor kimen eller ydre lag ikke er blevet fjernet. Hårdt vand har vist sig at indeholde mere magnesium end blødt vand. En kost med højt fedtindhold kan forårsage mindre magnesium at blive absorberet. Madlavning kan nedsætte indhold af magnesium fødevarer.

Den daglige mængde magnesium behov er defineret på flere forskellige måder.

Normale daglige anbefalede indtag i milligram (mg) for magnesium er generelt defineret som følger

Hvis du tager et kosttilskud uden recept, omhyggeligt læse og følge eventuelle forholdsregler på etiketten. For disse kosttilskud, bør betragtes følgende

Betydningen af ​​kost

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på lægemidler i denne gruppe eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Problemer hos børn er ikke blevet rapporteret med indtagelse af normale daglige anbefalede mængder.

Problemer i ældre voksne er ikke blevet rapporteret med indtagelse af normale daglige anbefalede mængder.

Undersøgelser har vist, at ældre voksne kan have lavere blodniveauer af magnesium end yngre voksne. Din læge eller sygeplejerske kan anbefale, at du tager en magnesium supplement.

Det er især vigtigt, at du modtager nok vitaminer og mineraler, når du bliver gravid, og at du fortsat får den rigtige mængde af vitaminer og mineraler i hele din graviditet. Den sunde vækst og udvikling af fosteret afhænger af en stabil forsyning af næringsstoffer fra moderen. tage store mængder af kosttilskud under graviditeten, kan imidlertid være skadelig for moderen og / eller foster og bør undgås.

Det er især vigtigt, at du får den rigtige mængde af vitaminer og mineraler, så din baby også får de vitaminer og mineraler, der er nødvendige for at vokse ordentligt. Men under store mængder af et kosttilskud, mens ammer kan være skadeligt for mor og / eller barn og bør undgås.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager nogen af ​​disse kosttilskud, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug kosttilskud i denne klasse med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​kosttilskud i denne klasse. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Dette afsnit indeholder oplysninger om den korrekte brug af en række produkter, der indeholder magnesium supplement. Det kan ikke være specifik for Citrate Of Magnesia. Læs med omhu.

Magnesium kosttilskud bør tages med måltider. Tager magnesium kosttilskud på tom mave kan forårsage diarré.

For personer, der tager den forlængede frigivelse form af dette kosttilskud

For personer der tager pulverform af dette kosttilskud

Dosis lægemidler i denne klasse vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af disse lægemidler. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Hvis du savner at tage din magnesium supplement for en eller flere dage er der ingen grund til bekymring, da det tager lidt tid for kroppen at blive alvorligt lavt i magnesium. Men hvis din læge eller sygeplejerske har anbefalet, at du tager magnesium, så prøv at huske at tage det som anvist hver dag.

Før du bruger Citrate Of Magnesia

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge omgående, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

Korrekt brug af magnesium supplement

Citrat Of Magnesia Side Effects