Coenzym Q10 baggrund

Naturlig Standard® Patient Monograph, Copyright © 2016 (). Alle rettigheder forbeholdes. Kommerciel fordeling forbudt. Denne monografi er beregnet kun til orientering, og bør ikke fortolkes som specifik medicinsk rådgivning. Du bør rådføre sig med en kvalificeret sundhedspleje udbyder, før der træffes beslutninger om behandlinger og / eller sundhedsmæssige forhold.

Coenzym Q10 (CoQ10) er en antioxidant, der er lavet i den menneskelige krop. CoQ10 er behov for grundlæggende cellefunktion. CoQ10 niveauet falder med alderen og kan være lav i mennesker med kræft, visse genetiske sygdomme, diabetes, hjertesygdomme, hiv / aids, muskeldystrofier, og Parkinsons sygdom. Nogle receptpligtig medicin kan også sænke CoQ10 niveauer.

CoQ10 i kroppen kan forøges ved at tage CoQ10 kosttilskud. Der er beviser for, at idebenon, en menneskeskabt forbindelse svarende til CoQ10, kan hjælpe med at behandle Alzheimers sygdom. Dog er beviser mangler at understøtte brugen af ​​CoQ10 selv for denne tilstand. Der er visse tegn til at understøtte brugen af ​​CoQ10 for højt blodtryk og hjertesvigt.

Lovende anvendelser af CoQ10 omfatter øjensygdom, brystsmerter forårsaget af motion, astma, kronisk træthed og forhøjet kolesterol, samt behandling af kemoterapi bivirkninger hos børn.

Beviser er i konflikt for brug af CoQ10 i hjertet muskelproblemer og motion ydeevne. Der er nogle negative for anvendelsen af ​​CoQ10 i behandlingen af ​​diabetes, hepatitis C, og Huntingtons sygdom.

Denne evidensbaserede monografi er udarbejdet af The Natural Standard Research Collaboration