cykling: hvordan man kan gøre det en træning

Cykling er en top-notch cardio træning. Du vil brænde omkring 400 kalorier i timen. Plus det styrker din underkrop, herunder dine ben, hofter og glutes.

Hvis du ønsker en træning, der er skånsom mod din ryg, hofter, knæ og ankler, er dette et godt valg.

Du kan cykle på vejen, en cykelsti, eller en bjergsti. Indendørs kan du gøre din træning på en stationær cykel eller købe en stand, der kaldes en indendørs træner, for din udendørs cykel.

Hvis du er nybegynder, skal du vælge en flad cykelsti eller vej. Hvis du er klar til en hårdere træning, der også engagerer din overkrop og kerne, prøve mountainbike. Det er også kaldet off-road cykling. Du kan gøre det på stier og forskellige typer af ujævnt terræn.

Mountainbiking er vanskeligere, fordi du er nødt til at navigere bakker og overflader, så din overkrop og kerne vil sparke i gear. Det er mere af en total-organ workout end cykling på vejen, som er hovedsagelig en lavere-body cardio træning.

Plan om at få på din cykel og ride i 30-60 minutter, 3-5 dage om ugen.

Start hver tur med en warm-up. Pedal med en langsom og let tempo i 5-10 minutter. Så øge din hastighed, så du begynder at svede. Hvis du rider på en stationær cykel, skal du blot ændre indstillingerne for et hurtigere tempo.

Når du er klar til at ombryde ting op, tage en ekstra 5 minutter for at køle ned ved at cykle i et langsommere tempo.

Cykling får din puls op næsten lige så meget som løb og brænder en masse kalorier. Det er også skånsom mod din krop. Det behøver ikke sætte en masse stress på dine led, som hjælper, hvis du komme i form eller har fælles problemer.

Core: Ja. Din kerne vil blive stærkere fra cykling.

Arms: Nej. Denne træning ikke specifikt målrette dine arme.

Ben: Ja. Dette er en god træning for dine ben, især din quads og hamstrings.

Glutes: Ja. Dine glutes og hofter vil få en alvorlig træning fra cykling.

Back: Nej. Denne træning ikke specifikt rettet mod din ryg. Hvis du ønsker at tilføje en træning af overkroppen, så prøv mountainbike. Det vil engagere din ryg muskler som du navigere op og ned ad bakker.

Fleksibilitet: Nej. Denne træning ikke fokuserer på fleksibilitet; Aerobic: Ja. Cykling er en kraftfuld cardio workout; Styrke: Ja. De store muskler i din underkrop vil få et løft i styrke fra cykling; Sport: Ingen; Low-Impact: Ja. Dette er en træning, der ikke lægge vægt på dine led.

Pris: Hvis du ikke ejer en cykel, kan du nødt til at købe en ny eller brugt en. I nogle byer, kan du være i stand til at leje en.

God til begyndere? Ja. Selv hvis du ikke har cyklede i år, kan du få lige igen. Hvis du er overvægtig, cykling er en god løsning, da det ikke er en vægt -fyldt aktivitet.

Udendørs: Ja. Cykling er en ideel udendørs træning.

Derhjemme: Ja. Hvis du har en stationær cykel eller indendørs træner, kan du cykle inde i dit hjem.

Nødvendigt udstyr? Ja. Du skal bruge en cykel (gå til en lokal cykel butik for at få monteret til den rigtige cykel størrelse). En hjelm er et must for sikkerheden. Du kan også prøve polstret cykling shorts, som kan gøre din cykel sæde føle sig bedre. Handsker kan beskytte dine hænder fra gnide greb.

Cykling er omtrent lige så ideel som en cardio øvelse får. Det giver en lav-effekt træning, der også bygger stærke ben og forbedrer hjerte sundhed.

Stort set alle kan gøre det. Det er fantastisk for begyndere. Og du kan pumpe op intensiteten som din kondition forbedres, hvilket gør det en udfordrende træning selv for avancerede motionister. Fordi du har mulighed for udendørs cykling eller indendørs cykling, du kan cykle året rundt.

Hvis du ønsker at cykle udendørs, men føler en smule usikker, start med indendørs cykling til at opbygge nogle muskler styrke til at hjælpe med at stabilisere dig på en cykel. Når du er klar, tager det udenfor, men gå langsomt i starten.

Brug altid hjelm, når du cykler udendørs. Hovedskader er en af ​​de mest almindelige cykling skader, når folk springe beskyttelse.

Er det godt for mig, hvis jeg har en helbredstilstand?

Fordi cykling er en lav-impact motion, er det ideelt, hvis du har gigt i dine hofter, knæ og ankler eller du komme fra en fælles skade. Plus, det hjælper til at opbygge stærkere benmuskler, hvilket giver mere støtte til dine led, hvilket mindsker smerte.

Hvis du har problemer med ryggen, er det fint at inkludere cykling i din rutine, men du skal finde en anden form for arbejde ud, der styrker din kerne og gør dig mere fleksibel.

Ønsker du at tabe nogle pounds til at hjælpe med at styre diabetes, højt blodtryk, højt kolesteroltal, eller endda hjertesygdomme? Cykling er en fantastisk tilføjelse til din cardio rutine, vil også gøre dit hjerte stærkere.

Når du er gravid, fokus på indendørs cykling. En stationær cykel giver stabilitet, så du ikke falder. Hvis du var en intens cyklist, før det bliver gravid, bør du være i stand til at fortsætte som under din graviditet. Spørg din læge for at være sikker.

KILDER

Råd om Øvelse: “Bike + Mountains = Spænding + Challenge”, “8 Fun Kalorie-brænding Aktiviteter for Swimsuit Season”.

Cleveland Clinic: “Hvad er den bedste form for aerob træning.”

Harvard Health Publications: “At komme tilbage på cyklen.”

Mens du træner, bør du regne imellem …

Mens du træner, bør du regne imellem …