dårligt humør: forældre hjælper børn føler sig bedre

Børne humør kan ændre sig i en flash – hun er glad, så fødte; sur, derefter sød.

Ligegyldigt hvad dit barn føler, dit første job er en forælder er at empati. “Lad dit barn vide, at du pleje, hvad de føler, og du har en fornemmelse af, hvad de føler,” siger Carl Pickhardt, ph.d., psykolog i Austin, Texas, og forfatter til efterladte dit barns opvækst.

Når noget der generer dit barn, er det naturligt at ville ordne det. Selv om det kan være fristende at forsøge at lindre sorg med is eller cookies eller distrahere dem fra vrede med tv eller et videospil, modstå at opfordre. Junkfood og skærm tid ikke tage brodden af ​​følelser og kan forårsage usund vægtøgning.

Medmindre dit barn oplever en sand krise, er det normalt bedre at lade hende finde ud af sin egen løsning på udfordringer.

Det handler om at hjælpe dit barn lære en nøglekompetence: Hvordan at bringe sig selv tilbage op, når hun føler ned, siger Pickhardt. Og at lære hende, hvordan man gør, at det i sunde måder.

Fortæl dit barn, at alle får trist eller gal eller ked nogle gange, men du behøver ikke at bo på den måde for lang eller henvende sig til usunde adfærd som at spise junkfood eller vegging ud på videospil til at føle sig bedre. Lad dem vide dette, siger Pickhardt: “Du har hvad det kræver at være lykkelig Lad os tale om nogle måder, der kan ske.”.

Sorg. Dette er en normal følelse, vi alle føler fra tid til anden. Som forælder, er det vigtigt at erkende, at og at finde ud af hvad der gør dit barn ked af det, siger Los Angeles psykolog Lisa Firestone, PhD.

Vi behøver ikke at løse problemet, uanset hvad det er, det samme eller gøre deres sorg gå væk, “siger hun.” The færdighed vi ønsker vores børn til at udvikle er at være i stand til at identificere deres følelser og være i stand til at tolerere føler dem.