diagnose, methicillin-resistent Staphylococcus aureus

Diagnose

For at diagnosticere S. aureus, er en prøve fra infektionen stedet og sendt til et mikrobiologiske laboratorium til test. Hvis der findes S. aureus, bør organismen testes yderligere for at bestemme, hvilken antibiotisk ville være effektiv til behandling.

Læger ofte diagnosticere MRSA ved kontrol af en vævsprøve eller nasale sekreter for tegn på lægemiddel-resistente bakterier. Aktuelle diagnostiske procedurer involverer sende en prøve til et laboratorium, hvor det er placeret i en skål af næringsstoffer, som fremmer bakterievækst (en kultur). Det tager omkring 48 timer for bakterier til at vokse. Dog er nyere tests, der kan afsløre staph DNA i et spørgsmål om timer nu ved at blive mere bredt tilgængelig. Dette vil hjælpe leverandører af sundhedsydelser beslutte om den rette behandling regimen for en patient hurtigere, efter en officiel diagnose er stillet.

På hospitalet, kan du blive testet for MRSA, hvis du viser tegn på infektion, eller hvis du er overført til et hospital fra en anden sundhedssektoren indstilling, hvor MRSA er kendt for at være til stede. Du kan også blive testet, hvis du har haft en tidligere historie af MRSA.