fordele ved at finde en kost buddy

Der er ingen vej udenom: Vejen til vægttab kan være en ujævn én. Men meget gerne livets andre rejser, kan det igangværende være glattere, når du har nogen at dele turen.

Det er, hvor en “kost buddy” kommer i – en partner, som ikke kun deler dit vægttab og træningsmål, men kan hjælpe dig med at navigere en venligere, blidere vej til sveltesville. Mange eksperter siger nu, buddying op kan gøre forskellen mellem fiasko og succes med enhver vægttab planen.

“De fleste mennesker lægge alle deres kræfter på at finde den rigtige kost eller motion program, men ikke sætte nogen energi i at skabe en støtte og ansvarlighed systemet, og alt for ofte, det er, hvor djævelen ligger,” siger Adam Shafran, DC, en øvelse fysiolog og kiropraktor, der er forfatter til du ikke kan tabe Alone: ​​The Partner Power vægttab program.

Shafran, som også er vært Dr. Fitness og Fat Guy, en internet radio show med fokus på vægttab, siger folk mislykkes ikke nødvendigvis fordi de er efter en dårlig vægttab plan, men fordi de mangler en god støtte system.

“Det kan være den afgørende faktor, der gør en kost arbejde – eller ikke virker,” siger Shafran.

Nogle psykologer er enige.

“I rige slankekure, er der tegn på, at social støtte er en positiv faktor, der påvirker vægttab,” siger Kenneth Schwarz, PhD, der sammen med sin kone, Julie Schwarz, skrev bogen Marias Sidste Kost: Hvordan at bryde igennem de 15 Forhindringer at opnå Diet succes.

I forskning offentliggjort i Journal of Consulting og klinisk psykologi i 2005, lægerne på Brown Medical School og Dartmouth University fandt, at mennesker, der havde en øvelse kammerat, der med succes tabt vægt var mere vellykket på at miste, også.

De fleste af os ved, hvad der tænder os på i en partner, og det er nemt at tælle dyder vores bedste venner. Men hvis du tænker på at bruge de samme retningslinjer for at finde en kost kammerat, kunne du begår en fejl.

Du har måske en partner eller en bedste ven, som du elsker højt, men hvis du stadig er overvægtig og kæmper for at miste det, så klart, at partnerskab, mens perfekt i andre områder af dit liv, er ikke det rette forhold til at hjælpe dig tabe sig, “siger Joey Dweck, grundlægger og CEO for DietBuddy, en online” match service “for dem, der søger vægttab partnere.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Mens du træner, bør du regne imellem …