forebyggelse anal cancer (pdqто): forebyggelse [] -changes til dette resumé (01/30/2014)

PDQ kræft oplysninger resuméer gennemgås regelmæssigt og opdateret som nye oplysninger bliver tilgængelige. Dette afsnit beskriver de seneste ændringer af dette resumé på datoen ovenfor.

Forekomst og Mortalit; Anslået nye tilfælde og dødsfald fra renal celle (nyre- og nyrebækken) kræft i USA i 2014: [1; Nye tilfælde: 63,920; Dødsfald: 13.860; Opfølgning og Survivorshi; Nyrecellecancer, også kaldet renal adenocarcinoma, eller hypernephroma, kan ofte blive helbredt, hvis det er diagnosticeret og behandlet, mens den endnu er lokaliseret til nyren og det umiddelbart omgivende væv. Sandsynligheden for helbredelse er direkte relateret til den fase eller graden af ​​spredning tumor …

Tilføjet tekst om en landsdækkende dansk kohorte studie med data fra 1995 til 2009, der blev observeret en endnu stærkere sammenhæng mellem human immundefekt virus (HIV) og anal tydning; blandt mænd med anal cancer, den danske undersøgelse observerede en dødelighed ratio på 3,2 for HIV-positive mænd sammenlignet med mænd i den almindelige befolkning (citeret Legarth et al. som reference 20).

Dette resumé er skrevet og vedligeholdt af PDQ Screening og forebyggelse Editorial Board, som er redaktionelt uafhængig af. Resuméet afspejler en uafhængig gennemgang af litteraturen og repræsenterer ikke en politisk erklæring eller NIH. Mere information om summariske politik og rolle PDQ redaktionelle Boards i at bevare PDQ resuméer kan findes på Om denne PDQ Resumé og PDQ ‘s Comprehensive Cancer Database sider.

Denne information er produceret og leveret af Nationa; Cance; Institute (). Oplysningerne i dette emne kan have ændret sig, siden den blev skrevet. For de mest aktuelle oplysninger, kontakt Nationa; Cance; Institut via internettet hjemmeside på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-KRÆFT.

 Offentlig Information fra National Cancer Institute