forebyggelse anal cancer (pdqто): Forebyggelse [] -Om dette PDQ resumé

Formålet med dette resumé

Forekomst og Mortalit; Anslået nye tilfælde og dødsfald fra penis (og andre mandlige kønsorganer) kræft i USA i 2014: [1; Nye tilfælde: 1,640; Dødsfald: 320; Risikofaktor; Penis kræft er sjælden i de fleste udviklede lande, herunder USA, hvor den er mindre end 1 per 100.000 mænd om året. Nogle undersøgelser tyder på en sammenhæng mellem humant papillomvirus (HPV) -infektion og peniscancer. [2,3,4,5] Observationsstudier har vist en lavere forekomst af penis …

Korrekturlæsere og opdateringer

Dette resumé er revideret regelmæssigt og ajourføres efter behov af PDQ Screening og forebyggelse Editorial Board, som er redaktionelt uafhængig af National Cancer Institute (). Resuméet afspejler en uafhængig gennemgang af litteraturen og repræsenterer ikke en politisk erklæring eller National Institutes of Health (NIH).

Bestyrelsesmedlemmer revision i nyligt offentliggjorte artikler hver måned for at afgøre, om en artikel skal

Ændringer resuméer sker via en konsensus proces, hvor bestyrelsesmedlemmer vurderer styrken af ​​beviserne i de publicerede artikler og bestemme, hvordan artiklen skal indgå i resuméet.

Eventuelle kommentarer eller spørgsmål til resumé indholdet skal indsendes til Cancer.gov gennem webstedets Contact Form. Må ikke kontakte de enkelte bestyrelsesmedlemmer med spørgsmål eller kommentarer til resuméerne. Bestyrelsesmedlemmer vil ikke reagere på individuelle forespørgsler.

Niveauer af Evidence

Nogle af reference- citater i dette resumé er ledsaget af et niveau-of-evidence betegnelse. Disse betegnelser er beregnet til at hjælpe læserne at vurdere styrken af ​​beviser til støtte for anvendelsen af ​​specifikke interventioner eller tilgange. Den PDQ Screening og forebyggelse Editorial Board bruger et formelt bevis ranking system i at udvikle sine niveau-of-evidence betegnelser.

Tilladelse til at bruge denne Summary

PDQ er et registreret varemærke. Selv kan frit benyttes af indholdet af PDQ dokumenter som tekst, kan det ikke blive identificeret som en PDQ kræft information resumé, medmindre det er præsenteret i sin helhed, og opdateres løbende. Dog vil en forfatter være tilladt at skrive en sætning som ” ‘s PDQ kræft information resumé om forebyggelse af brystkræft hedder risikoen kortfattet: [omfatter uddrag fra resuméet].”