godartede rolandic epilepsi symptomer, årsager, behandlinger

Godartet rolandic epilepsi er en form for epilepsi. Med denne betingelse, krampeanfald påvirker ansigtet og undertiden kroppen. Som et resultat, lidelsen skaber problemer for nogle børn. Den forsvinder næsten altid, dog med ungdomsårene.

Benign rolandic epilepsi tegner sig for omkring 15% af de tilfælde af epilepsi hos børn. I gennemsnit er børn mellem 6 og 8 år gammel, da de først udvikler anfald fra godartet rolandic epilepsi. Voksne er ikke berørt af denne form for epilepsi, dog.

Det hedder “rolandic”, fordi beslaglæggelser oprindelse i det rolandic område af hjernen. Det er det område, der styrer ansigtet. Fordi disse anfald begynde i en bestemt del af hjernen, de kaldes partielle anfald.

Benign rolandic epilepsi kaldes også “godartet barndom epilepsi med centrotemporal pigge.” Dette henviser til et mønster af hjernebølger det ofte skaber på en elektroencefalogram (EEG).

Ingen ved, hvad der forårsager godartet rolandic epilepsi. Børn, der har nære slægtninge med epilepsi er lidt mere tilbøjelige til at udvikle tilstanden.

Ligesom alle former for epilepsi, godartede rolandic epilepsi resultater i anfald. De beslaglæggelser i godartet rolandic epilepsi er sædvanligvis milde. De begynder typisk i ansigtet og kan antage forskellige former

I omkring en ud af hver to børn med godartet rolandic epilepsi, krampeanfald spredes fra det rolandic område til resten af ​​hjernen. Når dette sker, er beslaglæggelsen kaldes en sekundært generaliserede anfald. De kaldes også tonisk-kloniske anfald. Deres symptomer er mere alarmerende at være vidne

Typisk i godartet rolandic epilepsi, anfaldene opstår under søvn. Af denne grund kan de ikke blive bemærket overhovedet. Andre gange, forældre vidne et anfald efter at have undersøgt natten lyde i deres barns værelse.

Nogle børn med benign rolandic epilepsi kan også have

Disse børn med benign rolandic epilepsi kan have brug for ekstra opmærksomhed og behandling.