hjerne natriuretisk peptid (BNP) test

En hjerne natriuretisk peptid (BNP) test måler mængden af ​​BNP hormon i blodet. BNP er lavet af dit hjerte og viser, hvor godt dit hjerte arbejder. Normalt er der kun en lille mængde BNP findes i blodet. Men hvis dit hjerte skal arbejde hårdere end normalt over en lang periode, såsom fra hjertesvigt, hjertet frigiver mere BNP, hvilket øger blodets niveau af BNP. BNP-niveau kan falde, når behandling for hjertesvigt virker.

Check for hjertesvigt. En læge kan synes, du har hjertesvigt, hvis du har problemer såsom åndedrætsbesvær og hævelse (ødem) i arme eller ben; Find ud af, hvor alvorlig hjertefejl er; Kontroller respons på behandling for hjertesvigt.

Hjernen natriuretisk peptid (BNP) test bruges til at

Du kan blive bedt om at ikke spise eller drikke andet end vand i 8 til 12 timer, før de har en BNP-test.

Din læge kan fortælle dig at stoppe med at tage visse hjertemedicin før denne test. Følg lægens anvisninger præcist.

Tal med din læge om eventuelle problemer, du har med hensyn til behovet for testen, risiciene, hvordan det vil ske, eller hvad resultaterne vil betyde. For at hjælpe dig med at forstå betydningen af ​​denne test, udfylde medicinsk test oplysningsskema (Hvad er en PDF-dokument?).

Den sundhedsperson tegning dit blod vilje

Wrap en elastik omkring din overarm at stoppe strømmen af ​​blod. Dette gør venerne under båndet større, så det er lettere at sætte en nål i en vene; Rens nålen site med alkohol; Stik nålen ind i venen. Mere end et nålestik kan være nødvendig; Vedhæft en slange til nålen til at fylde det med blod; Fjern band fra din arm når nok blod opsamles; Påfør et stykke gaze eller vat over kanylen websted som nålen fjernes; Påfør tryk til stedet og derefter en forbinding.