hjernetumor pleje

verdenskendte hjerne tumor teams omfatter neuroradiologists, neuropathologists, neurokirurger, medicinske onkologer, stråling onkologer, neurologer, rehabilitering specialister og andre fagfolk, der arbejder sammen for at levere præcis den omhu, du har brug for.

Under alt dette subspecialized ekspertise i et enkelt sted, fokuseret på dig, betyder det, at du ikke bare få en mening – din pleje diskuteres blandt holdet, dine testresultater er tilgængelige hurtigt, aftaler er planlagt i samarbejde, og de mest højt specialiserede hjerne tumor eksperter i verden arbejder alle sammen for at bestemme, hvad der er bedst for dig.

Hvad kan tage måneder at opnå andre steder kan typisk gøres på kun et spørgsmål om dage.

Avanceret diagnostik og behandling

patienter har adgang til den nyeste billedbehandling og diagnostiske værktøjer til rådighed, og der er endda en lang historie af forskere udvikler disse banebrydende teknologier til patientpleje. Med state-of-the-art forskning og laboratoriefaciliteter, er eksperter konstant søger ny medicinsk viden og individuelle innovationer for mennesker med hjernetumorer, herunder en række kliniske forsøg og andre undersøgelser af tumor biologi, neuropatologi og epidemiologi, der kan være til rådighed for dig.

Nationalt anerkendt ekspertise

neurokirurger udføre mere end 1.000 hjernesvulst operationer hvert år ved hjælp af de nyeste teknologiske fremskridt til rådighed for dem, herunder computer-assisteret hjernekirurgi, intraoperativ MR, vågen hjerneoperation og lasere.

Cancer Center opfylder strenge standarder for en National Cancer Institute omfattende kræftcenter erkendelse videnskabelig ekspertise og en multispecialty tilgang med fokus på forebyggelse af kræft, diagnose og behandling.

Det er en af ​​kun fire amerikanske kræftcentre at modtage en National Cancer Institute-sponsoreret Specialized Program for Forskning Excellence (SPORE) tilskud til kræft hjerneforskningen. er også en del af alliancen for kliniske forsøg i onkologi, en gruppe forskere i hele USA og Canada, der arbejder sammen om at gennemføre kliniske forsøg og mindske virkningerne af kræft.

i Rochester, Minnesota, rangerer No. 1 for neurologi og neurokirurgi i USA News & World Report bedste hospitaler ranglister. i Phoenix / Scottsdale, Arizona, og i Jacksonville, Florida, er rangeret blandt de bedste hospitaler for neurologi og neurokirurgi ved US News & World Report. også rangerer blandt de bedste Børns Hospitaler for neurologi og neurokirurgi.

besøge din læge