kronisk træthed: kan et naturligt middel øge min energi?

Forskere har evalueret en række naturlige produkter til effektivitet mod kronisk træthedssyndrom. De fleste resultater har været skuffende.

Et par løsninger – såsom magnesium injiceret i musklerne for folk med lav røde blodlegemer magnesium, en kombination af fiskeolie og natlysolie, melatonin, nikotinamidadenindinukleotid hydrat (NADH), coenzym Q10, propionyl-L-carnitin, og D-ribose – har vist opmuntrende resultater i forundersøgelser. Men mange af disse lovende tidlige resultater blev ikke bekræftet af opfølgende undersøgelser, eller de oprindelige undersøgelser var for små til at være afgørende.

På dette tidspunkt, er der meget, der tyder at anbefale nogen specifik naturlige middel som en behandling for kronisk træthed.

Beskæftiger sig med en betingelse som kronisk træthedssyndrom kan være udfordrende. Der er en masse hype om forskellige behandlinger og “naturlige” tilgange. Som med enhver kosttilskud, tale med din læge, før du tilføjer noget nyt til din pleje program. Nogle plantelægemidler kan interagere med receptpligtig medicin eller har andre bivirkninger.