kropslus sygdom

Krop lus er små insekter, på størrelse med en sesam frø. Krop lus lever i dit tøj og sengetøj og rejse til din hud flere gange om dagen at fodre på blod. De mest almindelige steder for bid er rundt om halsen, skuldre, armhuler, talje og lyske – steder, hvor tøj sømme er mest tilbøjelige til at røre huden.

Krop lus er mest almindelige i overfyldte og uhygiejniske levevilkår, såsom flygtningelejre og krisecentre for de hjemløse. Kropslus bites kan sprede visse typer sygdomme og kan endda forårsage epidemier.

Symptomer

Tøj og sengetøj, der er blevet befængt med kropslus bør vaskes i varmt sæbevand og maskine tørret ved hjælp af den varme cyklus.

Krigsflygtninge; Hjemløse; Ofre for naturkatastrofer

Krop lus bid kan forårsage intens kløe, og du måske bemærke små områder af blod og skorpe på huden på det sted, de bidemærker.

Se din læge, hvis forbedret hygiejne ikke fjerne angreb, eller hvis du får en hudinfektion fra ridser bites.

Kropslus svarer til hovedet lus, men har forskellige vaner. Mens hovedlus lever i dit hår og foder på din hovedbund, krop lus lever typisk i dit tøj og sengetøj. De rejser til din hud flere gange om dagen at fodre på blod.

Sekundære infektioner. Når kroppen lus bunden og grave at fodre på dit blod, kan de irritere din hud. Hvis du ridse at lindre kløe, dette også kan irritere din hud. Hvis din hud bliver rå fra disse irritationer, kan andre infektioner udvikle .; Hudforandringer. Hvis du er befængt med kropslus i lang tid, kan du opleve hudforandringer såsom fortykkelse og misfarvning – især omkring din talje, lysken eller øvre lår .; Spredning af sygdommen. Krop lus kan bære og sprede nogle bakterielle sygdomme, såsom tyfus, recidiverende feber eller skyttegrav feber.

Sømmene af dit tøj er de mest almindelige steder for krop lus at lægge deres æg (nit). Du kan blive befængt med kropslus, hvis du kommer i tæt kontakt med en person, der har kropslus, eller med tøj eller sengetøj, der er inficerede med kropslus.

Hvor lang tid tror du, du har haft krop lus ?; Hvad er dine symptomer ?; Hvordan blev du befængt med kropslus ?; Har du sprede angrebets til andre ?; Hvilke behandlinger har du prøvet ?; Har du nogen kroniske helbredsproblemer ?; Hvilken medicin og kosttilskud tager du?

Årsager

Mennesker, der er større risiko for kropslus tendens til at leve i overfyldte, urene betingelser. de omfatter

Hunde, katte og andre kæledyr ikke spredes krop lus.

Krop lus normalt medføre minimale problemer. Men en krop lus angreb fører undertiden til komplikationer såsom

Du eller din læge kan som regel bekræfte en krop lus angreb gennem en visuel undersøgelse af din krop og tøj. Tilstedeværelsen af ​​æg og flytte lus bekræfter angreb.

Krop lus primært behandles ved grundigt at vaske dig selv og eventuelle forurenede genstande med sæbe og varmt vand. Renseri og strygning tøj, der ikke kan vaskes er også effektiv.

Risikofaktorer

Hvis disse foranstaltninger ikke virker, kan du prøve at bruge en over-the-counter lotion eller shampoo – såsom Nix eller Rid. Hvis det stadig ikke virker, kan din læge give en recept lotion. Lus-drab produkter kan være giftige for mennesker, så følg anvisningerne nøje.

Komplikationer

Hvis du ikke kan slippe af med kropslus på egen hånd, kan det være nødvendigt at tale med din familie læge.

Før udnævnelsen kan du ønsker at skrive svarene på følgende spørgsmål

Diagnose

Under den fysiske eksamen, vil lægen undersøge din hud og sømmene af dit tøj.

Du kan normalt slippe af kropslus ved at rense dig selv og eventuelle personlige ejendele, der kan være forurenet. Vask angrebne sengetøj, tøj og håndklæder med varmt sæbevand – mindst 130 F (54 C) – og maskinen tørre dem på høj varme i mindst 20 minutter.

Tøj, der ikke kan vaskes, kan renses og glattes.

Elementer, der ikke kan vaskes, bør være forseglet i en plasticpose og opbevares i et varmt område i to uger. Madrasser, sofaer og andre polstrede møbler skal varme stryges eller sprøjtes med lus-drab produkter til at fjerne æg fra sømme. Udsættelse for angrebne emner bør undgås i to uger.

For at forhindre kroppen lus skadedyrsangreb, undgå at have tæt fysisk kontakt eller deling sengetøj eller tøj med nogen, der har et angreb. Regelmæssig badning og ændre i rent tøj mindst en gang om ugen, kan også hjælpe med at forhindre og kontrollere spredningen af ​​kropslus.

Behandling

Symptomer og behandling for

Forberedelse til en aftale

1

Livsstil og hjem retsmidler

Pleje Notes 2s

Forebyggelse

 1

2s

Lær mere om Krop lus

)

Mere om Krop lus