skønhed og hudpleje: vitaminer og antioxidanter

Du kender sikkert allerede de tre sikreste måder at sikre ungdommelige hud: Beskyt din hud mod solen, ikke ryger, og spise en sund kost.

Jeg bruger kupon; Jeg køber butikken mærke; I butikken i discountbutik; Jeg tager ikke vitaminer eller kosttilskud

Derudover kan en række vitaminer og antioxidanter også forbedre sundheden og kvaliteten af ​​huden. Her er et par af de mest effektive redskaber

Forskning har vist, at vitamin C og E, samt selen, kan hjælpe med at beskytte huden mod solen skader og hudkræft. Og de kan faktisk vende nogle af misfarvning og rynker forbundet med ældning. Disse antioxidanter virker ved at fremskynde hudens naturlige reparation og ved direkte at hæmme yderligere skade, siger Karen E. Burke, MD, ph.d., af Mount Sinai School of Medicine afdeling for dermatologi.

Burke anbefaler tager kosttilskud indeholdende 1000 til 3000 milligram C-vitamin, 400 internationale enheder af vitamin E (i D-alpha-tocopherol formular) og 100-200 mikrogram selen (l-selenomethionin) for at få mest gavn. (Giv ikke selen til børn, indtil de har alle deres voksne tænder, fordi det kan forstyrre den korrekte dannelse af tandemaljen.)

Coenzym Q10 er en naturlig antioxidant i kroppen, der hjælper cellerne vokser og beskytter dem mod hærgen af ​​kræft. Et fald i naturlige indhold af coenzym Q10, der opstår i vores senere år menes at bidrage til aldrende hud. En undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet BioFactors fandt, at anvendelse af coenzym Q10 til huden hjulpet minimere forekomsten af ​​rynker. De fleste undersøgelser hidtil har anvendt en koncentration på 0,3% af det.

Denne antioxidant, når de påføres topisk som en creme, kan hjælpe med at beskytte huden mod solen skader. Undersøgelser har set på cremer med 3% -5% koncentration, anvendt hver anden dag og opbygge langsomt til en gang dagligt, og fandt en vis forbedring i sol-inducerede forandringer i huden.

Retinsyre er den aktive form af vitamin A i huden og “gold standard” i anti-aging hudpleje ifølge Burke. Aktuel retinoinsyre (mærkenavne Renova og Retin-A) behandler fine rynker, alder pletter og ru hud forårsaget af solen. I en undersøgelse offentliggjort i Journal of Dermatologisk Science, fandt forskerne, at behandling med retinsyre genoprettet de elastiske fibre, der holder huden stram, og reducerede forekomsten af ​​rynker.