stenkulstjære (aktuel rute) korrekt anvendelse

Dosering

Mistede dosis

Brug denne medicin kun som anvist. Brug ikke mere af det og ikke bruge det oftere end anbefalet på etiketten, medmindre andet er bestemt af din læge. For at gøre dette kan øge risikoen for bivirkninger.

Efter anvendelse af kul tjære, beskytte det behandlede område mod direkte sollys og ikke bruge en højfjeldssol i 72 timer, medmindre andet er bestemt af din læge, da der kan forekomme en alvorlig reaktion. Sørg også for, du har fjernet alle de stenkulstjære medicin fra din hud, før du går tilbage i direkte sollys eller bruge en højfjeldssol.

Påfør ikke denne medicin til inficerede, forbrændte, rå eller oser områder af huden.

Opbevar dette lægemiddel væk fra øjnene. Hvis du ved et uheld skulle få noget i øjnene, skylle dem grundigt med vand på én gang.

For at bruge creme eller salve form af denne medicin

Opbevaring

For at bruge gel form af denne medicin

For at bruge shampoo form af denne medicin

Hvis du vil bruge nonshampoo flydende form af denne medicin

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, anvende den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.