ud over snack packs: 22 sunde munchies

Forbrugerne vender til 100 kalorieindhold snack packs – af kiks, kager, chips og meget mere – i et rekordstort antal. Det er klart, mange ser disse praktiske små poser som en fantastisk måde at kontrollere kalorier og holde dem fra polering off hele poser af mindre-end ventet sunde snacks.

Men er denne nye fødevarekategori – som er gået fra $ 0 til $ 150 millioner i salg i mindre end to år – virkelig den bedste satsning for dem, der forsøger at spise sunde snacks og kontrollere vægten? stillede spørgsmålet til flere diætister.

De 100 kalorieindhold pakker fungerer bedst, når det kommer til fødevarer, vi skal nyde i begrænsede mængder, siger sundhed klummeskribent Carolyn O’Neil, RD.

En snack ligesom nødder er perfekt til 100 kalorieindhold pakker, fordi masser af folk har tendens til at mindlessly spise større portioner “, siger O’Neil.” Og selv om nødder er næringsrigt, kunne de bidrage for mange kalorier, hvis pakkerne ikke var portion-kontrollerede.

Det går så godt for slik, som er en svaghed for mange Dieters. Søde behandler ligesom 100 kalorieindhold is barer og cookies er en fantastisk måde at få din kage og spise det også – så længe du kan stoppe ved en.

“Jeg støtter 100-kalorie emballage til at hjælpe med portion kontrol, men hvis forbrugerne synes, det er fint at spise mere end én, som ikke anerkender den fordel,” siger Milton Stokes, MPH, RD, chef diætist på St. Barnabus Hospital i Bronx , New York.

Stokes siger, at emballage elementer i mindre beholdere kan hjælpe med at kontrollere hjernedød overspisning.

Undersøgelser viser jo større beholder, jo flere mennesker spiser, “siger Stokes.” Så ved at reducere størrelsen af ​​plader, tasker, og beholdere, skal det hjælpe os med at reducere det beløb, vi spiser.

Diætetiske Association talskvinde Marisa Moore, RD, kan lide 100 kalorieindhold produkter til deres portion kontrol, bekvemmelighed, og evne til at tilfredsstille en sød tand. Men fordi mange af disse snacks mangler fiber, siger hun, at de ikke vil afværge sult for længe.

“De 100 kalorieindhold snacks ikke har tilstrækkelige udholdenhed, og som et resultat kan føre til for tidlig sult og en højere kalorieindtag i sidste ende,” siger hun.

Hun vil hellere se folk vælger snacks der giver nødvendige næringsstoffer, mens tæmme sult. For eksempel, siger hun, “i kun 160 kalorier, en servering af mandler er tilfredsstillende og giver hjerte -. Sunde fedtstoffer, fibre og kalcium”

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Mens du træner, bør du regne imellem …