undgå taksigelse vægtøgning

Du kan spise af den mad, men i år arm dig selv med en plan, der vil hjælpe skære ned de sædvanlige 3500-kalorie måltid til en mere rimelig overbærenhed. Tænk frem til 1. Jan., når du vil glæde i at se nålen på skalaen til højre, hvor du forlod det i november.

Vælg et par af de nyttige vægtkontrol -Tips nedenfor for at hjælpe dig med at vedligeholde din vægt, mens du stadig nyder det gode humør og lækker mad på Thanksgiving dag og resten af ​​feriesæsonen.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Bær en tætsiddende tøj. Dette vil gøre dig mindre tilbøjelige til at spise for meget, fordi det bliver for ubehageligt; Ikke ankomme sulter. Spis før den store fest. En lille sund måltid med masser af fiber (havregryn, hele korn sandwich, salat med bønner) holder dig følelsen fuld indtil middag; Få tid til motion hver dag, især på Thanksgiving Day; Etablere nogle grundregler forud for måltid, der giver dig mulighed for at hengive men ikke svin – for eksempel kun én splint af dessert; Kammerat op med nogen, der forsøger også at holde hans eller hendes vægt i skak; Hold en fødevare tidsskrift og skrive ned alt, hvad du spiser. Dette er en utrolig stærkt værktøj, især når du er fristet til at spise for meget; Start en ny familie tradition. Tag en cykeltur, gå en tur, eller spille tennis Thanksgiving morgen.

Mens du træner, bør du regne imellem …

Nyd højere kalorieindhold mad i mindre portioner; Spis ikke mad, bare fordi det er der. Gem dine kalorier til de fødevarer, du elsker; Distancere dig fra hors d’oeuvre bordet; Gnaske på frisk frugt og grøntsager i stedet for højt fedtindhold forretter.